Hirdetés

Ron Perlman egyedül is nekivág a Hellboy 3-nak

|

Ron Perlman a Twitteren kürtölte világgá, hogy elkezdett dolgozni a Hellboy 3-on, ám egyelőre nem tudni, hogy ez pontosan mit jelent a film megvalósulását illetően.

Hirdetés

Alaposan sarokba lehetne szorítani az átlag mozinézőt azzal a kérdéssel, hogy soroljon fel egy-egy olyan hőst vagy antihőst, aki nem a DC vagy a Marvel képregények égisze alá tartozik, és különálló filmmel is dicsekedhetnek. Hosszabb-rövidebb tanakodás után talán eszébe jutna az embernek a Spawn, még ha nem is lett egy túlságosan emlékezetes alkotás, de a közelmúltból a Hellboy talán még jobban derengene a nézőnek. A Spawn remake hamarosan érkezik, míg a Hellboy 3 továbbra is stagnál, legnagyobb bánatunkra.

Hirdetés

A címszereplőt alakító Ron Perlman azonban még mindig nem hajlandó feladni a küzdelmet a trilógia záró darabjának megvalósításáért. A karakteres arcáról felismerhető színész ezúttal is, mint oly sokszor az elmúlt években, Twitteren bolygatta fel a Hellboy rajongók sorait, miután a következőt posztolta a világhálóra:

"Egy új Hellboy filmen dolgozom. Nincs senki rajtam kívül, de én mindent megteszek érte!"

Azt természetesen nem sikerült kifejtenie, hogy voltaképp milyen formában dolgozik a projekten, de mindenesetre ismét lázba hozta a közösséget. Ettől függetlenül sok mindenkinek rá kéne bólintania a filmre, hogy az valóban megvalósuljon, kezdve az első két felvonás rendezőjével, Guillermo del Toróval, aki viszont napjaink egyik legelfoglaltabb direktoraként van számontartva.

Az egész projekt legnagyobb ellensége így maga az idő, hiszen sajnos Perlman sem tartozik a legfiatalabb színészek közé, ám amíg del Toro ennyire be van táblázva, kevés az esély rá, hogy a következő 1-2 évben megkapjuk a hőn áhított befejező darabot a Hellboy-sagából. Ti mennyire örülnétek neki, ha méltó lezárást kapna a történet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.