Hirdetés

Összejöhet még, hogy Deadpool együtt zúzzon Rozsomákkal?

|

Ryan Reynolds nem hagy fel a reménnyel, hogy meggyőzze Hugh Jackmant a közös bandázásról.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben újra felizzot annak a témája, hogy Hugh Jackman és Ryan Reynolds ismét osztozzanak a képernyőn népszerű szuperhős karaktereik bőrében. A híráradat akkor kezdett beindulni, amikor szárnyra kapott a pletyka, miszerint Reynolds egy jelenetet forgatott a Deadpool 2 rendezőjével, David Leitch-el, ami majd a tavasszal érkező Logan-be fog bekerülni. A híresztelést meglepően gyorsan cáfolta a szóban forgó filmet dirigáló James Mangold, valamint Hugh Jackman és Ryan Reynolds is kijelentették, hogy szó sincs ilyesmiről.

Hirdetés

Jóllehet a harmadik Farkas filmben nem fogjuk látni a nagyszájú zsoldost, de a karakterek találkozása még mindig a levegőben van, ugyanis egyes források szerint a két színész tárgyal annak a lehetőségéről, hogy közös filmben szerepeljenek.

"Olyan sokáig szeretném Deadpool-t alakítani, ameddig csak engedik,"-jelentette ki Reynolds.

Ami az immáron R-es besorolású körökben mozgó duó találkozását illeti, a színész szerint az ötletek folyamatosan pörögnek:

"Több különböző filmnek is megvannak már a körvonalai és a története,"-mesélte Reynolds.

Amíg Reynolds most kezdi csak igazán élvezni a szuperhősködést, addig Jackman háta mögött már több, mint 15 évnyi adamantium betyárkodás van, így nehezebb rávenni arra, hogy maradjon még egy kicsit:

"Hezitálok,"-mondta Jackman. "Mert látom, hogy ez mennyire tökéletes párosítás, de az időzítés talán nem az igazi."

Reynolds szerencsére épp olyan kitartó, mint a kissé hiperaktív karaktere, így nincs még minden remény veszve:

"Fogalmam sincs, hogy tudok-e rá hatni,"-nyilatkozta Reynolds. "A közönségen múlik. Kizárólag azért használnám ki őket, hogy Hugh visszajöjjön még egyszer."

Afelől nincs kétségünk, hogy a közönség nagyon is szeretné látni, ha Hugh Jackman mégsem hagyná ott Rozsomák szerepét, és közös filmben szereplene Deadpool-al. Talán egy teljes filmet pofátlanság kérni tőle, de egy cameónak, mondjuk miközben Deadpool és Kábel utaznak az időn át, mindenki nagyon örülne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.