Hirdetés

Ekkor debütál a Samurai Jack 5. évada

|

A méltán híres Cartoon Network széria várva várt ötödik évadának végre megtudtuk a premierdátumát. Nincs is olyan messze Samurai Jack visszatérése.

Hirdetés

Szörnyen keveset tudni a Samurai Jack új évadáról, de már az első promó kép alapján megállapíthattuk, hogy egy sokkal sötétebb atmoszférával tér vissza a mindenre elszánt szamuráj. Az 10 részből álló 5. évad 50 évvel játszódik a 4. szezon eseményei után és főhősünknek, Jacknek is egészen másik oldalát fogjuk majd megismerni.

Hirdetés

A széria alkotójára, Genndy Tartakovskyra nem kevés kérdés zúdult, hogy árulja már el, mikorra várható az első rész. Tegnap este végül csak elárulták, hogy március 11-én érkezik a régóta várt új évad.

Ti várjátok már Samurai Jack véresebb, sötétebb, felnőttesebb történetét?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.