Hirdetés

Drew Barrymore embert eszik, és élvezi

|

Lassan már nem lesz olyan mozifilmekből ismert színész, akit ne látnánk viszont egy sorozat főszereplőjeként. Az egyik legújabb név Drew Barrymore, aki viszont nem akármilyen munkával jelentkezik.

Hirdetés

A Netflixre érkező Santa Clarita Diet egy olyan sorozat, amelyről szinte semmi konkrétumot nem lehet tudni. Annyit árultak el előzetesen a sajtónak, és ez látszik az ajánlókból is, hogy a főszereplő egy házaspár lesz. A hölgyet Drew Barrymore, míg az urat A törvény emberéből (Justified) megismert Timothy Olyphant alakítja. De hogy mi lesz pontosan a történet? Gőzünk nincs róla.

Hirdetés

A nemrég megjelent plakátok és kiadott előzetesek némileg árnyalják a képet, de biztos támpontot egyáltalán nem adnak. A Barrymore játszotta nő valaminek következtében életét veszti, majd feltámad és úgy marad egyfajta zombiként életben, ha más embereket fogyaszt el igen jó étvággyal. Erre erősít rá a plakátokon szereplő rengeteg áthallásos szlogen, és a színésznő kezében látható darabos vörös ital is. Nem tudjuk, mi lesz ebből, de hogy izgatottan várjuk, az hétszentség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.