Hirdetés

Ketté szedték a Shazam filmet, érkezik Black Adam önálló kalandja is

|

Dwayne Johnson régóta dédelgetett karaktere, Black Adam önállóan is a vásznakra költözhet hamarosan.

Hirdetés

Utoljára akkor hallottunk a Shazam film felől, amikor erős utalásokat kaptunk arról, hogy Superman is feltűnhet a filmben. Azóta viszont rengeteg minden történt a projekt háza táján. Dwayne Johnson a közelmúltban elárulta, hogy egy eredményes találkozón vett részt a DC Comics vezetőivel a régóta fejlesztési fázisban lévő film kapcsán, és mint kiderült, az egyik téma az említett találkozón nem más volt, mint hogy a film főgonosza, Black Adam megkaphassa a saját filmjét. A Deadline értesülése szerint pedig a stúdió rábólintott erre, így a Shazam filmet két részre osztották: az egyik a címszereplő hősre, míg a másik tehát Johnson főszereplésével az antihősre fog koncentrálni.

Hirdetés

Shazam, vagy más néven Captain Marvel először az 1930-as és 40-es években tűnt fel a képregények hasábjain, ám tette mindezt olyan sikeresen, hogy egy ideig népszerűbb volt még Supermannél is. A hős olyan képességekkel rendelkezik, mint az emberfeletti erő, gyorsaság, és mentális képességekre is szert tett. Viszont a hőst nem szabad összekeverni a Marvel féle karakterrel, akinek szintén készül az önálló filmje Captain Marvel címmel (így ezt a megnevezést a Warner stúdió már nem használhatja).

Black Adam egy antihős és Captain Marvel főellensége. Dwayne Johnson korábban abban a megtisztelő helyzetben volt, hogy kiválaszthatta: Black Adam-et vagy Shazam-ot játssza el. És mint ugyebár a színész az antihős mellett tette le a voksát, a Warner Bros.-nak lassan a szuperhős szerepébe is meg kell találnia a megfelelő személyt. A karaktert eredetileg úgy ábrázolták, mint Captain Marvel ókori egyiptomi ősét, ám az évek során többször is újraírták az eredetsztoriját és sokszor antihősként mutatták be.

A Shazam film jelen pillanatban 2019. április 5.-ére van tervezve, a Black Adam moziról viszont egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.