Hirdetés

Indul a Sherlock és Watson 4. évada az AXN-en

|

Októberben magyarul is folytatódik Sherlock Holmes amerikai adaptációjának története.

Hirdetés

A Sherlock és Watson (Elementary) 3. évadának fináléja meglehetősen sötét helyen hagyta hőseinket, amelybe a spoilerek elkerülése végett nem mennénk túlságosan bele. Jó hír viszont, hogy akik eddig a magyar szinkronra vártak, hamarosan megismerhetik a történet folytatását, ugyanis október 4-én nálunk is debütál az új évad.

Hirdetés

Hogy még pontosabbak legyünk, jövőhét kedden este 22:00-kor lesz érdemes az AXN-re kapcsolni, ahol mindjárt dupla epizóddal nyit a 4. szezon. A Jonny Lee Miller és Lucy Liu főszereplésével készülő sorozat ráadásul nagy fordulóponthoz ér az elkövetkező epizódokban, hiszen végre megismerkedhetünk Sherlock apjával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.