Hirdetés

Sosem rebootolhatják az E.T.-t és a Vissza a jövőbe filmeket

|

A filmek producere azt ígéri, hogy nem készülhet újragondolt változat a két klasszikus kedvencből.

Hirdetés

Múlt évben ünnepelte 30. évfordulóját a Vissza a jövőbe, amelynek apropóján a Universal Pictures újra mozokba küldte a filmet, hogy a rajongók a lehető legjobb minőségben nosztalgiázhassanak. A remakek, rebootok és folytatások korában viszont joggal tarthatunk attól, hogy kedvenceink áldozatul esnek az új trendnek, és némi pénz reményében a stúdiók az alapanyagot nem tisztelve készítik el a klasszikusokhoz méltatlan modern változatokat.

Hirdetés

Szerencsére a Vissza a jövőbe franchiseot egy jó ideig még nem fenyegeti ez a veszély. Júniusban Robert Zemeckis rendező elárulta, hogy a Universal addig teljesen tehetetlen ilyen téren, amíg nem kapják meg az ő, és a filmet író Bob Gale áldását. Most kiderült, hogy van egy harmadik ember, Frank Marshall producer személyében, aki szintén falként áll a reboot útjába.

Az eredeti szerződés, amit Robert Zemeckis és Bob Gale kötöttek a Universal Pictures-el és az Amblin Entertainment-el, feljogosítja a rendezőt és az írót a végső szóra a Vissza a jövőbe filmeket illetően, egészen a haláluk napjáig. Szerencsére egyenlőre egyikük életét sem kell még féltenünk a közeljövőben, de Frank Marshall megnyugtatta a rajongókat, hogy ő is ott lesz, ha valaha bántani akarnák a filmeket.

"Amíg van beleszólásom, addig nem fogjuk rebootolni a Vissza a jövőbent. Olyan ez, mint az E.T., sosem nyúlunk ezekhez a filmekhez. Imádom nézni őket. Na és mit szóltok ahhoz, hogy majdnem eltaláltuk a Chicago Cubs győzelmét?!"

A producer a Chicago Cubs múlt hónapi Világbajnoki Sorozat győzelmére utalt, amellyel 108-éves átkot tört meg a csapat. Az eseményt ijesztően pontosan megjósolták az 1989-es Vissza a jövőbe II-ben, ahol Marty McFly (Michael J. Fox) a 2015-ös évbe utazva értesül a Cubs győzelméről. Mint kiderült, a film készítői csupán egy évet tévedtek.

Korábban voltak arról pletykák, hogy Steven Spielberg tervezi a Vissza a jövőbe remakejét (aminek producere volt), valamint a hőn szeretett klasszikusának, a Cápának az újrázását. A híresztelések akkor indultak el, mikor kiderült, hogy a filmkészítő el szeretné adni a DreamWorks-öt a Universal Pictures-nek, és amíg az üzlet tényleg megvalósult, a rebootokról szóló pletyka sosem került megerősítésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.