Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a második Pókember film

|

Noha még csak most csodálkoztunk rá a Spider-Man: Homecoming első előzetesére, a Marvel és a Sony máris belőtte a folytatás premierjét. Nincs megállás!

Hirdetés

Egy elképesztően izgalmas és szórakoztató filmet ígér a Spider-Man: Homecoming minap debütált trailere, amelyet már magyar felirattal is megnézhettek a Marvel Magyarország jóvoltából, ráadásul készítettünk egy elemzést is róla, rávilágítva az érdekességekre. 

Hirdetés

Mivel a fiatal Peter Parkert alakító Tom Hollandnak több filmre szóló szerződése van, ezért várható volt, hogy előbb-utóbb bejelentésre kerül a következő Pókember mozi is, azonban nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar sor kerül rá. Most mégis az a bejelentés futott végig a világhálón, hogy a Pókember: Hazatérés folytatását 2019. július 5-re lőtte be a Marvel Studios és a Sony Pictures. Tekintve, hogy a stúdiók legnépszerűbb szuperhőséről van szó, így nem is olyan nagy meglepetés ez a korai dátumfoglalás. Természetesen egyelőre semmi konkrétumot nem tudni a következő felvonásról, de bizonyára Hollandon kívül több ismerős arcot is viszont látunk majd benne - remélhetőleg egy-két Bosszúállót is.

A Spider-Man: Homecoming 2017. július 7-én jelenik meg külföldön Jon Watts (Cop Car) rendezésében, a főszerepben Tom Hollanddal, a mellékszerepekben pedig Robert Downey Jr., Michael Keaton, Marisa Tomei, Jon Favreau, Donald Glover és Zendaya. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.