Hirdetés

Star Trek 4 - Chris Hemsworth szerint nagyszerű ötlettel állt elő J.J. Abrams

|

A színész a folytatásban Kirk kapitány apjaként fog visszatérni, erről kérdezték őt a Golden Globe-on, valamint Zoe Saldana is kifejezte lelkesedését. Ráadásként pedig nézzétek meg, mivel töltötte a forgatási szüneteket a Star Trek stábja!

Hirdetés

Amióta tavaly nyáron a Star Trek - Mindenen túl premierje előtt J.J. Abrams bejelentette a folytatást, és ledobta a meglepetést, miszerint Hemsworth visszatér a karrierjét beindító szerephez, azóta nem sokat lehetett hallani az újraindított széria legújabb részéről. Azonban a Golden Globe gálán az MTV újságírója rákérdezett a színésznél, hogy mi a helyzet vele, valóban elkészül-e.

Hirdetés

Igen, igen. Nem tudok egyelőre dátumokat, de beszéltem J.J.-vel és egy bámulatos ötlete van a dologhoz.

Azt azonban egyelőre még Hemsworth sem tudja, hogy milyen módon fog George Kirk karaktere előkerülni, ami nem meglepő, hiszen Simon Pegg és Doug Jung forgatókönyvírók körülbelül egy hónapja cseppentették el, hogy elkezdtek dolgozni a történeten. 

Mindeközben Zoe Saldana-val (Uhura) is megjelent egy interjú, ahol a színésznő kifejezte lelkesedését a franchise iránt:

Nagyon remélem, hogy elkészül a következő film. Őrültség lenne bekorlátozni egy olyan műsornak az életét, amely már 50 éve jelen van, csak azért mert nem az elvárt box office-t produkálta. 

Különösen, amikor az emberek arról beszélnek, hogy milyen csodálatos volt [a Mindenen túl]. Szeretnék... mindig visszajönnék, hogy megragadjam az alkalmat, hogy mind az összes barátommal együtt legyek, amíg csak ötven-hatvan évesek nem leszünk. Nagyon örülnék. 

A Star Trek mozifilmek szereplői messzeföldön híresek a köztük kialakult jó barátságról, éppen ezért volt számukra különösen fájdalmas a Chekov-ot alakító Anton Yelchin korai és tragikus halála. J.J. Abrams kijelentette, hogy nem fogják újraosztani a szerepet. 

A forgatási szünetekben és a sajtókörúton a Zoe Saldana által elindított dubsmash őrülettel szórakoztatták egymást, minden rajongó nagy örömére, nézzétek az ezekből készült összeállítást az alábbi videón! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.