Hirdetés

Star Wars 8 - John Williams hamarosan újra komponál

|

John Williams néhány héten belül már a Star Wars VIII dallamait szerzi.

Hirdetés

A Star Wars VIII forgatása múlt hónapban véget ért, most pedig ezerrel dolgoznak az utómunkákon, hogy 2017. decemberében mozikba kerülhessen a film. Ahogyan a múlt évben bemutatott Az ébredő Erő esetében is történt, a Star Wars filmek eredeti komponistája, John Williams ismét visszatér, hogy csodálatos dallamokat szolgáltasson a messzi-messzi galaxisban játszódó izgalmas történetek alá.

Hirdetés

A zeneszerző a Tanglewood Music Center-ben lépett fel, ahol a közönségnek elárulta, hogy néhány héten belül elkezdi a VIII. epizód komponálását, egész pontosan azután, hogy megnézi Rian Johnson filmjének egy korai változatát. Williams azt is elmondta, hogy azért vállalta el a munkát Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnökének kérésére, mert megragadta Daisey Ridley alakítása Reyként, és nem szeretné, ha más komponálná a jeleneteit. Teljesen érthető indok, hiszen nem csupán a karakter, hanem annak zenei témája is kiemelkedik Az ébredő Erőből, így nagyon várjuk, hogy hová fejlődik a folytatásban.

A Star Wars VIII tehát 2017. december 15-én érkezik a mozikba, Rian Johnson rendezésében. Főbb szerepekben Daisey Ridley, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, John Boyega, Lupita Nyong'o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, Andy Serkis, Benicio Del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.