Hirdetés

A közeljövőben biztos nem lesz élőszereplős Star Wars sorozat

|

Egyelőre félretették az élőszereplős Star Wars sorozat ötletét.

Hirdetés

A Disney nagyon szeretné, ha a szolid 4 milliárdos bevétele megtérülne, amit a Star Warsért pengetett ki és a jelenleg tervezett filmek és animációs sorozat (meg persze a végeláthatatlan merchandising) mellett készülnek egy élőszereplős sorozattal is, csak elképzelhetetlenül lassan. Nagy csend van a projekt körül és nem véletlenül, a stúdió még mindig nem határozta el magát, hogy pontosan mit is szeretne bemutatni nekünk a tévé képernyőkön keresztül. Egyes források szerint már több, mint 50 forgatókönyvet adtak le különböző írók, és ez nagyon-nagyon sok, még akkor is, ha kifejezetten szigorúan veszik a dolgot. (Összehasonlításképpen érdemes hozzátenni, hogy általában, ha 15-20 verzió készül egy sorozat pilotjához, akkor már inkább visszaülnek a tervező asztalhoz és átgondolják még egyszer a koncepciót.)

Az új információk szerint viszont a közeljövőben biztosan nem lesz Star Wars sorozat, mert nem jutnak egyről a kettőre és nincs igazán kapacitásuk rá, mert a fejeseknek is le kell okézni a dolgokat, viszont ők elég elfoglaltak.

 

Hirdetés

Cory Balrog, a God of War című játék rendezője, nemrég egy interjúban elárulta, hogy volt alkalma belenézni ezekbe a forgatókönyvekbe, amikor a LucasArtsnak dolgozott és a történet egy karakterre koncentrált volna: Palpatine szenátorra/kancellár/uralkodó/ Darth Sidious előtörténete állt volna a középpontban, pontosan hogy is lett politikus és állt át a sötét oldalra. Ugyan soha nem volt egy igazán kedvelhető karakter, de a fontos szerepe ellenére nagyon keveset tudunk róla. Balrog elmondása alapján egy iszonyatosan megható sztorit kaptunk volna, és igazán szimpatikus főhősként mutatják be, akit elront egy a végletekig romlott nő.

A sorozat a Star Wars: Underworld címen futott a tervezési idő alatt, persze azért még senki ne vessen keresztet a sorozatra, de biztos nem mostanában fogjuk nézni hétről-hétre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.