Hirdetés

Stephen Gaghan fogja rendezni a The Division adaptációt

|

Stephen Gaghan nemcsak profi író, de a játékvilágban is jártas.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division az egyik leggyorsabban növekvő játékfranchise manapság, így nem is kérdés, hogy a megfilmesítés jogait már el is kapkodták. Jelenlegi állás szerint Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain lesznek a két év múlva esedékes adaptáció főszereplői és friss információk szerint Stephen Gaghan (Sziriána) ül majd a rendezői székben. Ő legutóbb McConaughey-vel munkálkodott az Aranyon.

Hirdetés

Az úriember írói vénájával vált sikeressé, miután Oscarra jelölték a Traffic és a Sziriána forgatókönyvéért. Előbbit szoborra is válthatta. De nemcsak filmek, hanem játékok terén is van tapasztalata az írásban, ezt bizonyítja a Call of Duty: Ghosts, aminek társírója volt.

A történet New York City-ben játszódik egy himlőjárvány után. A játékosok a Strategic Homeland Division egyik tagjának a bőrébe bújnak, feladatuk pedig, hogy visszaállítsák a rendet a szervezet hadműveletei által a bűntanyává korcsosult Manhattanben. Egyszerre kell fényt deríteni a járvány okára és harcolni a huligánokkal. A posztapokaliptikus történeteket szereti a nagyvászon, ezért ismét felcsillan a remény egy tökéletes adaptációért, miután az Assassin's Creed film sem váltotta be ezeket a reményeket.

Talán a Division lesz a kiválasztott? 2018-ban kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.