Hirdetés

Stranger Things - Tizenegy is visszatér(het) a második évadra!

|

A fiatal lány mellett várhatóan a csapat többi tagja is visszatér az amerikai kisvárosba, a rajongók legnagyobb örömére.

Hirdetés

A Stranger Things láz nem hogy véget ért volna, de még ma is, a világ minden pontján interjúkat adnak az év egyik legjobb sorozatának fiatal tehetségei. Ez abból a szempontból abszolút nem meglepő, hogy a Duffer fivérek sorozata mesterien idézte meg a nyolcvanas évek szellemiségét, és talán az E.T. óta nem láttunk ilyen összhangot gyerekszínészek között. A Netflix gyakorlatilag biztos volt a hatalmas sikerben, és nem sokkal az első évad megjelenése után már be is jelentették, hogy "valamikor 2017-ben" folytatódnak Hawkins furcsa történései. 

Hirdetés

A Collider értesülései szerint a mindenki által megszeretett szűkszavű, különleges képességekkel rendelkező kislányt alakító Millie Bobby Brown is csatlakozik a második évad csapatához. Tény, a Netflix egyelőre még nem erősítette meg ezeket az információkat, ám az első évad lezárásának fényében enyhén szólva is meglepő lenne, ha a Collider és a TVLine értesülései hamisnak bizonyulnának. 

Emellett az is rendkívül valószínű, hogy az első évadból rendre viszontláthatjuk majd a többieket. A zseniális frizurájú Steve-et alakító Joe Keery, és a Will-t megszemélyesítő Noah Schnapp visszatérését már hivatalosan is megerősítette a Netflix. Az új évaddal természetesen új karakterek is érkeznek, akikről egyelőre még csak kisebb részleteket árult el a Netflix, de azért a neveikkel már elkezdhetünk barátkozni: Billy, Max és Roman. Billy-t a hamarosan érkező Power Rangers moziban is helyet kapó Dacre Montgomery fogja alakítani, míg húgát, Max-et, a tizennégy éves Sadie Sink. 

Nagyon bízunk a Duffer fivérekben, hogy van még mit mesélniük. Könnyen lehet, hogy a java még csak most jön, már ami a Hawkins-ban zajló furcsa dolgokat illeti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.