Hirdetés

Ezeket a jeleneteket vágták ki a Suicide Squadból

|

Egy a Warnerhez közel álló forrás tette közzé a Suicide Squad törölt jeleneteinek részletes leírását.

Hirdetés

A Suicie Squadról mi már írtunk, itt pedig lehet spoileresen beszélgetni róla, és mostanra már tudjuk, hogy megdöntötte az augusztusi nyitó hétvége rekordot. Ezzel letaszította a trónról a Galaxis őrzőit és 135 millióval mostantól vezeti a listát.

Hirdetés

A Warnernél azonban valaki végül nem tudta tartani a száját és sokak örömére elkotyogta, hogy mi minden végezte a Suicide Squadból a vágóasztalon. Egy ismeretlen felhasználó tette közzé a törölt jelenetek hosszú listáját a Redditen, ezért természetesen csak pletykáról van szó, így is kezeljétek. Csak az olvasson tovább, aki már látta a filmet, mert erősen spoileresek a leírt jelenetek!

Itt a nem éppen rövid lista a kivágott jelenetekről:

- A film eredetileg Enchantress megszállásával kezdődött volna, ugyanazokkal a jelenetekkel, amiket a filmben is láttunk, csak kicsit hosszabban, végül úgy döntöttek, hogy helyette inkább Deadshotra koncentrálnak és a nyitás megy a flashbackek közé.
- Deadshot a cellájában nézi az esőt és közben a lányára gondol.
- El Diablo egy gyufa lángját nézi, majd eloltja, ezzel is jelezve, hogy többé nem használja az erejét.
- Killer Croc előtörténete jóval hosszabb lett volna, amiben bemutatják, hogy egész életében kirekesztettként kellett élnie és ezért mesélte be magának, hogy szép, ebből végül csak a bár jelenet élte túl. Neki is meggyűlt korábban a baja Batmannal, amikor a gothami maffia egyik verőembere volt.
- Killer Croc a repülőn kihány egy félig megemésztett kecskét, amit után újra megesz, ezzel is kiborítva a többi katonát.

- Több utalást is tettek arra, hogy Slipknot nőket erőszakol, ezzel is még unszimpatikusabbá téve a nézők számára, mielőtt Flag rajta mutatja be a nanobomba erejét.
- Több jelenet lett volna Rick Flag és June Moone között, egyikben épp az osztag aktáit olvasgatta volna, egy másikban egy romantikus randin vannak.
- Joker Captain Grigget faggatja (a börtönőr, aki Harley-val szórakozott), itt hangzik el az előzetesekben már felhasznált: "I can't wait to show you my toys"
- Joker és az emberei egy éttermi lövöldözésből menekülnek és a már megszállott Harley követi őket egy motorral, végül utoléri őket. Itt van a jelenet, amikor Joker az üvegnek ütögeti a fejét frusztrációjában.
- Joker és Harley veszekszenek, erre Quinn egy fegyvert tart Joker fejéhez, aki ráveszi egy kis édeskedéssel, hogy eressze le a fegyvert. Felpofozza, majd újra hízeleg neki és csókolóznak.
- Bővített Ace Chemicals jelenet, több dialógussal. Joker eredetileg már itt meg akarta ölni Harley-t, de mégis megmenti. (Ehhez kaptunk egy részletet is, amit meghagyok inkább angolul:

- Amikor Joker kisüti Harley agyát, a nő először könyörög, hogy hagyja abba, majd felhagy vele, sőt, többet akar belőle és a fájdalomból.
- Bővített autóüldözős jelenet Batmannel, az előzetesekben látott Joker üti az autó tetejét résszel.
- Harley az ütőjét gépfegyverként használja a képzeletbeli ellenfelekkel szemben.
- Hosszabb lett volna a jelenet, amiben Joker betör a nanobomba gyárba.
- Több közös jelenet Harley és Boomerang között, amikben a nő nem kedveli őt, pedig a csapatból mindenkivel közös nevezőre jut.
- A bár jelenet hosszabb lett volna. Például - újabb előzetes részlet - Harley felveszi mindenki rendelését.

- Alaposan megvágták a Harley és Joker közötti jeleneteket, hogy inkább romantikusnak tűnjön erőszakos helyett.
- Ebből következik egy átírt jelent, amiben Joker és Harley összekap valamin, aminek eredményeként kilöki a nőt a helikopterből, hogy megölje és ezután lövik le a helikoptert.
- Joker megjelenik félig égett arccal a metró megállóban a végső küzdelem előtt, egy kis párbeszéd a többi taggal, majd Harley-t kéri, hogy menjen vele, de ő inkább marad, hogy segítsen a többieknek. Erre Joker bedühödik és a menekülését fedezve még eldob egy gránátot.

Jó sok karakterizálás maradt el, ti melyik jeleneteket hiányoljátok a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.