Hirdetés

A szépség és a szörnyeteg - Belle háttértörténetének fontos szerepe lesz

|

Emma Watson megosztotta velünk, hogy mitől lesz különleges a filmbeli Belle.

Hirdetés

A Disney teljes erőbedobással dolgozik az élőszereplős meséin, eddig akadtak jobbak és rosszabbak egyaránt, következőnek pedig ismét egy klasszikust A szépség és a szörnyeteget nézhetjük, amihez itt volt az első teaser és néhány hivatalos kép, amikből már kiderül, hogy látvány szempontjából mire számíthatunk.

Hirdetés

Amire azonban még nem kaptunk választ, hogy pontosan mennyire is lesznek hűek a meséhez. Eddig csak annyi volt biztos, hogy lesznek benne új dalok és számos feldolgozás az új szereplőgárdával, illetve pár érdekes csavar is helyet kapott. Az egyik ilyen nem annyira apró változtatás Belle-t érinti, amit Emma Watson fejtett ki számunkra bővebben:

Az animációs verzióban Belle apja a feltaláló, és a filmben igazából ő is azzá válik. Úgy gondoltam: "Nos, soha nem volt túl sok információ a történet elején arról, hogy Belle miért nem tud beilleszkedni, azon kívül, hogy nagyon szereti a könyveket. Vagyis mit csinál egész nap?" Szóval készítettünk neki egy háttértörténetet, amiben feltalált egy mosógépet, hogy a mosás helyett legyen ideje leülni és olvasni. Szóval igen, Belle-ből feltalálót csináltunk.

Mindenképp jó hír, hogy vették a fáradtságot és erre is gondoltak, mert amíg egy rajzfilmben talán elmegy az ilyesmi, azért egy filmben már nem biztos, hogy mindenki elsuhan a tény mellett, hogy Belle eredettörténetéről gyakorlatilag semmit nem tudunk. Emma Watson amúgy is kitartóan támogatja a feminista mozgalmat, nem egyszer szólalt már fel mellette, ezért érthető, ha a karakterét sem egy egyszerű könyvmolyként akarja átadni.

A Szépség és a szörnyeteg március 17-én nyit a mozikban olyan színészekkel a főszerepben, mint Dan Stevens, Kevin Kline, Luke Evans, Josh Gad, Emma Thompson, Stanley Tucci, Ian McKellen és Gugu Mbatha-Raw.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.