Hirdetés

Szövetségesek - Oscar-esélyesnek tartják Brad Pitt új filmjét

|

Még messze van a következő Oscar-gála, azonban sokan már spekulálnak azzal kapcsolatban, hogy mely film és melyik színész kaphat díjat. Brad Pitt újdonsága, a Szövetségesek például esélyes lehet.

Hirdetés

Brad Pitt idei újdonsága nem más lesz, mint a Szövetségesek, amelyben Marion Cotillard oldalán visszatér a második világháborús időkbe. A film csak november 24-én debütál nálunk (és máshol is csak egy nappal korábban), tehát egyelőre csak az előzeteseket láthatta a világ, azonban van, aki már ennyi alapján is Oscar-díjat jósol a projektnek. 

Hirdetés

A Cine3 filmes portál például ezen az állásponton van. Szerintük a Szövetségesek története rendkívül erős, a főszereplők igazi világsztárok, a rendező pedig az a Robert Zemeckis, aki nyert már Oscart a Forrest Gump képében, tehát könnyen meglehet, hogy a film kap legalább egy aranyszobrocskát. A sztoriban Pitt és Cotillard kémeket alakítanak, akik a második világháború idején a németek ellen dolgoznak. Munka közben egymásba szeretnek, összeházasodnak, egy idő után azonban egyre erősödik a gyanú, hogy az asszony talán nem is a szövetségeseknek dolgozik. 

Persze ez egyelőre csak feltételezés, hiszen egyrészt még nem látta senki a filmet, másrészt az Oscart odaítélő Filmakadémia konzervatív tagjait befolyásolhatják a legfrissebb események is, mint például Brad Pitt válása, valamint az, hogy a rossznyelvek hírbe hozták Cotillarddal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.