Hirdetés

Készül a Tetris film

|

A Tetrist nem kell bemutatni senkinek, és a játék szerelmeseinek van egy jó hírünk, már készül a filmadaptáció. Igen, jól olvastátok...

Hirdetés

Emlékszem nagyjából egy hétig nevettem azon a képtelen ötleten, hogy egy olyan játékből, mint a Torpedó, valaki filmet akar csinálni. Aztán elkészült és pont olyan lett, mint amilyennek mindenki várta, rossz. (Ráadásul Rihanna jó ötletnek találta elvállalni az egyik mellékszerepet.) A Csatahajó valami vállalhatatlanul buta film lett, bár a játék alap mechanikáját végül sikeresen implementálták, de ettől függetlenül sem a színészek, sem a történet nem lett jó. Hollywood pedig úgy néz ki soha nem tanul, mert... és most mindenki üljön le egy pillanatra, nemcsak, hogy készül a Tetris film, de rögtön trilógiával terveznek!

Hirdetés

Például a Transformers esetében teljesen érthető, hogy miért erőltetik a folytatásokat, mert ha a filmek nem is hoznak úgy a konyhára, a játékok (és egyéb merchandise) alaposan megdobják a bevételeket. Na, de a Tetris esetében ezt senki nem gondolhatja komolyan, vagy mégis?

Nem fognak téglák lábakon ide-oda rohangálni a filmben, de nagyszerű, hogy az emberek így gondolják. Legalább alacsonyak az elvárások. Azt szeretnénk, ha a történet meglepetés lenne, de annyi biztos, hogy egy hatalmas sci-fit tervezünk. Akkor született meg az ötlet, amikor a Tetrisről gondolkoztam és a lényeg, hogy a káoszból rendet teremtünk. Garantálhatom mindenkinek, hogy nem az lesz, amire mindenki gondol. Senki még csak a közelében sem jár annak, amit kitaláltunk.

- nyiltakozta Larry Kasanoff a Treshold Entertainment igazgatója, aki még 2014-ben egyezett meg a Tetris Grouppal egy közös filmről. Nem kis költségvetéssel terveznek, 80 millió dollárt már félretettek és egy kínai játék mogult, Bruno Wut, is bevonták a projektbe. Ti mit gondoltok ez csak egy újabb példa Hollywood ötlettelenségére, vagy pont az ellenkezője, és végre valami igazán eredetit kapunk majd?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.