Hirdetés

Ők lesznek az önálló Flash-film ellenségei?

|

Két olyan karakter nézhet szembe az Ezra Miller által alakított skarlát gyorshajtóval, akik már a tévésorozatból is ismerősek számunkra.

Hirdetés

Bár egyelőre nem tudunk sokat az első, önálló Flash mozifilmről, az biztos, hogy a Warner Bros. keményen dolgozik az előkészületeken, illetve Iris West karaktere is színésznőre talált. Az utóbbi néhány napban nem egy pletyka merült fel azzal kapcsolatban, hogy kik lehetnek Barry ellenségei, a legfrissebb hírek szerint pedig Captain Cold és testvére, Golden Glider a legesélyesebbek erre a megtisztelő címre - ők már mindketten felbukkantak a The CW-féle tévésorozatban, habár utóbbinak jóval kevesebb képernyőidő jutott, mint a például a Legends of Tomorrowban is főszerepet kapó bátyjának Wentworth Miller alakításában.

Hirdetés

A fentebb olvasható információt Jeff Sneider hintette el a Mashable-től. A jelentés nemsokkal egy korábbi pletyka után látott napvilágot, ami azt állítja, hogy a teljes Rogues nevű bandával gyűlik majd meg kedvenc gyorshajtónk baja olyan karakterekkel, mint a szóban forgó Captain Cold és Golden Glider, valamint Heat Wave, Weather Wizard és a Trickster. Ők már mind-mind felbukkantak kisebb-nagyobb szerepekben a tévésorozatban, de látszólag egy nagyobb részük a filmből viszont ki fog maradni.

Láttam a pletykákat a Rogues-ról a The Flashben. Ha számít valamit, a múlt héten azt hallottam, hogy a Rogues tagjai közül Golden Glider és a testvére, Captain Cold lesznek az ellenségek. 

Egyébként Captain Boomerang is a Rogues csapatának tagjai, aki a nemrég debütált Suicide Squad - Öngyilkos Osztagban kapott főszerepet Jai Courtney alakításában - a filmben egy rövid cameo erejéig Flash is felbukkant, börtönbe juttatva a gazfickót. Akik annyira nem lennének jártasak a képregények világában, az említett banda az egyike Flash legklasszikusabb és legnépszerűbb ellenségeinek, aminek Captain Cold a vezetője. Ő egy nagyszerű taktikus és ereje pisztolyában rejlik, ami képes megfagyasztani dolgokat - kicsit hasonló Mr. Freeze karakteréhez, aki Batman nemeziseként ismeretes. A húga, Golden Glider a műkorcsolyázás szakértője, nagy sebességgel tud mozogni. Ezra Miller-t legközelebb a jövő novemberben érkező Igazság Ligájában láthatjuk Barry Allen szerepében, mielőtt a Rick Famuyiwa rendezte önálló kalandjában visszatérne 2018. március 16-án. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.