Hirdetés

Mégsem Benicio Del Toro megy a Ragadozó ellen

|

Eredetileg úgy volt, hogy a Galaxis őrzői Gyűjtője veszi fel a harcot a The Predator címszereplőjével, azonban változott a terv.

Hirdetés

Egy hónapja írtunk róla, hogy az új Predator film főszerepére nem kisebb nevet szemelt ki Shane Black és csapata, mint Benicio Del Torót, azonban ez a legújabb hírek szerint nem jött össze. Pánikra azonban nincs ok, van B-terv! 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentette, hogy a Sicario színészével való megbeszélések nem azt az eredményt hozták, amelyet a 20th Century Fox remélt, ugyanis Del Toro a zsúfolt menetrendjére hivatkozva nem tudta vállalni a felkérést. Bús pandák lettünk egy percre. 

Hogy akkor mégis mi a jó hír? Nos, a kiadó nem teketóriázik és máris kinézték maguknak a következő jelöltet, akit meg szeretnének nyerni. Ő nem más, mint a Narcos sztárja, a fenti képen látható Boyd Holbrook. A színésszel remek kapcsolatot ápol a Fox, hiszen a Holtodiglan és a Morgan után a harmadik film, amiben náluk szerepel az az új Wolverine rész, a Logan lesz (nemrég láthattatok is egy fotót róla). Bár Holbrook nincs akkora sztár, mint Del Toro, a stúdió állítólag azt tervezi, hogy a mellékszereplőkre igazi nagyágyúkat nyernek meg, hogy helyrebillentsék a mérleg nyelvét. 

A The Predatort Shane Black (Rendes fickók, Vasember 3, Durr, durr és csók) rendezi a Fred Dekker (Mesék a kriptából, Robotzsaru 3) közreműködésével írt forgatókönyvéből. A forgatás valamikor 2017 elején kezdődhet, a premiert 2018. február 9-re tűzték ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.