Hirdetés

The Walking Dead - minden karaktertől búcsúzunk az új szpotokon

|

Zseniális búcsúvideókat kaptak kedvenc karaktereink, de az évadnyitó után csak az egyiket fogjuk könnyes szemmel ismét megnézni.

Hirdetés

Roppant nehéz helyzetben vannak a The Walking Dead 7. évadának marketingesei, elvégre most mindent úgy kell csinálniuk, hogy az ártatlan néző még véletlenül se fogjon gyanút Negan potenciális áldozatáról. Már a Comic-Conon bemutatott előzetes sem szolgált semmi érdemi újdonsággal azokat leszámítva, akik az előző szezon végén nem Jeffrey Dean Morgan karaktere előtt térdeltek, amivel nincs is semmi gond - legalább akkorát fog majd így ütni a meglepetés, mint az a fránya baseball ütő. A nagyjából egy hónappal ezelőtt debütált poszterek után most videókat kaptunk a tizenegy lehetséges halottunkról, habár a képregények atyjának, Robert Kirkmannak hála ezt a listát egy névvel talán biztosan tudjuk szűkíteni. 

Hirdetés

Aaron, Rosita, Rick, Michonne, Maggie, Abraham, Glenn, Eugene, Daryl, Carl vagy Sasha lesz az, aki számára szörnyű véget ér a történet Negan kezei által? Ezt a kérdést feszegetik a sorozat új tévéreklámjai, amelyeket a széria nemzetközi otthona, a TV-ONE osztott meg az internet népével. A választ természetesen csak októberben tudjuk meg, de akkor biztosan vissza is térünk a videók valamelyikéhez - amik egyébként zseniálisan, stílusos fekete-fehérben vannak összerakva az adott karakterek legjobb pillanatait összegyűjtve az elmúlt hat évad során -, hogy könnyes búcsút vegyünk attól, aki végül nem erősíti majd többé a túlélők táborát. Az AMC zombi-drámáját ismerve ez minden bizonnyal egy fontosabb szereplő lesz, ami hiába fáj majd nagyon, egy ekkora cliffhanger után valóban elvárható. Ti kire tennétek a voksotokat?

Az AMC népszerű sorozata, a The Walking Dead október 23-án tér vissza egy elképesztően hosszú várakozás után a képernyőkre. Várjátok már? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.