Hirdetés

Épül a díszlet a Thor: Ragnarokhöz

|

Még olyan filmeknek is szükségük van hagyományos díszletre, mint a Thor harmadik része.

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai után a Disney a Thor: Ragnarok stábját is Ausztráliába küldte forgatni, aminek nekünk csak jó jelent, mert a lesifotósoknak több lehetőségük van elkapni ezt-azt, mintha bezárkóznának egy amerikai stúdióba vagy a backlotban építkeznének, amit többnyire több méter magas fallal vesznek körül. A színészek még nincsenek a helyszínen, mert csak a forgatás előkészületei zajlanak.

Hirdetés

Lehet tippelni, hogy mi készül, mert senki nem jutott elég közel, hogy kiderítse, viszont nem ez az egyedüli díszlet, ami a Village Roadshow stúdió közelében épül:

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor Loki ezúttal szövetkezik a gonosz Helával és közösen száműzik Thort Asgardból. Thor mindenét elveszíti, még a Mjolnir is elpusztul és hirtelen egy galdiátorokkal teli helyen találja magát, ahol meg kell küzdenie az aktuális bajnokkal, Hulkkal. Együtt valahogy megszöknek és útnak indulnak, hogy visszaszerezzék Asgard trónját és megállítsák Lokit és a világvégét.

Premier 2017. november 3.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.