Hirdetés

Forog a Ragnarok, képeken Thor, Loki és Odin

|

Először vehetjük szemügyre kedvenc asgardi istenségeinket, a fotók alapján pedig még egy szuperhősös crossoverre is sor kerülhet a film során.

Hirdetés

Gőzerővel forog a Thor-trilógia záródarabja, amely a Ragnarok alcímet viseli. Továbbra is az ausztrália Queenslandben, jelen pillanatban annak fővárosában, Brisbane-ben zajlanak a munkálatok, ahol egy komplett New York díszletet alakíttattak ki - ez azt jelenti, hogy a vihar istene ismét ellátogat kis Földünkre, ráadásul a csínytevő testvérét is magával hozza. A legfrissebb forgatási és színfalak mögötti képeken civilben tekinthetitek meg a két említett szereplőt, de a minap megérkezett Anthony Hopkins Odinját is szemügyre vehetitek, melynek kapcsán ki kell tennünk a spoiler jelzést a Thor: Sötét világ eseményeire tekintettel. 

Hirdetés

Már maga az a tény is nagyon érdekes, hogy Thor (Chris Hemsworth) minden eddigi után még mindig hajlandó összefogni Lokival (Tom Hiddleston), ráadásul vele együtt tér vissza Midgardra, ahol akkora bajt okozott utóbbi néhány évvel ezelőtt a Bosszúállókban. Elég nagy lehet a gond, nemde? A következő galériában róluk láthattok egy összeállítást, amint épp sétálnak, poénkodnak és rajongókkal fotózkodnak. Nem is feltétlenül lényeg most a dolog miértje, imádjuk ezt a párosítást látni a vásznon, és úgy fest, a Ragnarok esetében sem lesz emiatt okunk panaszra.

Nem véletlenül külön foglalkozunk a következő fotóval. Első ránézésre teljesen érdektelennek tűnik, amint címszereplőnk egy kis papírt tartva a kezében a messziségbe mered - ám ha nagyon jó a szemed vagy ránagyítasz arra a bizonyos papírdarabra, a következő címet láthatod: "177A Bleecker St". Igen, ez a Benedict Cumberbatch alakításában hamarosan bemutatkozó Doktor Strange otthonához, a Sanctum Sanctorumba vezet, de mit is jelent ez pontosan? Könnyen elképzelhető, hogy egy sima utalás, miszerint igen, már ő is az univerzum része, de sokkal jobban hangzik az a teória, miszerint Thor (és Loki) valamilyen okból  ellátogat hozzá a film cselekménye során. Természetesen utóbbi senkinek sem lenne ellenére.  

Végül, de nem utolsó sorban itt van Sir Anthony Hopkins, mint a hajléktalan Odin, akinek története rejtélyes körülmények között ért véget a Sötét világ cselekménye során. Korábban pletykálták is, hogy minden bizonnyal ilyen környezetben fogjuk látni Asgard (egykori) királyát, akinek a képregényekben is hasonló szerepe volt - a Földön hirdette a világvégét, amit ugyebár a Ragnarok jelent a skandináv mitológiában. 

A Thor: Ragnarok Taika Waititi ("Hétköznapi vámpírok", "Hunt for the Wilderpeople") rendezésében 2017 novemberében kerül a mozikba Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Idris Elba (Heimdall), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Tessa Thompson (Valkűr), Jeff Goldblum (Nagymester), Karl Urban (Skurge) és Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) főszereplésével.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.