Hirdetés

Megtalálták a Thor: Ragnarok zeneszerzőjét

|

A Disney a képregényes világban még tapasztalatlan zeneszerzőt választott a Thor harmadik részéhez.

Hirdetés

Egy ideig Brian Tyler volt a Marvel házi zeneszerzője, neki köszönhetjük a Vasember harmadik részének ötletes főcímét, de ő hozta össze a Thor folytatásának a zenéjét és a Bosszúállók második részén is dolgozott. Ezeken kívül persze még egy halom másik Marveles projekthez köthető a neve és mivel a zeneszerzők sajnos hajlamosak az önismétlésre, ha sokáig egy helyre kötik őket, így Tylernek ideje volt váltania. Azonban nem kell félteni, nem állították a sarokba, a jövőben olyan filmeken fog dolgozni, mint a Fast 8, a Power Rangers és az új Múmia film.

Hirdetés

A helyét olyanok vették át, mint Henry Jackman (Amerika Kaptiány: A tél katonája és Polgárháború, Uncharted 4, Captain Philips), vagy Michael Giacchino (Doctor Strange, Jurassic World, Star Trek), illetve most már hivatalosan Mark Mothersbaugh, aki a Thor: Ragnarok zeneszerzője lesz. Eddig olyan filmek köthetők a nevéhez, mint a 21 és 22 Jump Street, Hotel Transylvania 1-2, részt vett a Pitch Perfect és a Lego Movie munkálataiban, illetve sokat sorozatozott egy darabig. Még eléggé friss arc a képregényes világban (a blockbusterek világában is), szóval egyértelmű, hogy a stúdió új hangzást szeretne adni a Thor harmadik részének, aminek a premierje november 3-án lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.