Hirdetés

Ezek voltak az idei legrosszabb filmek a Times szerint

|

Bár még nincs vége az évnek, a Times magazin máris összeállított egy listát azokkal a filmekkel, amikre szerintük időpocsékolás volt beülni. Mi pedig ledöbbentünk rajta.

Hirdetés

Közeleg az év vége, ezért sorra futnak be azok a cikkek, amik 2016-ot rangsorolják valamilyen formában. Most a Times magazin is előrukkolt a saját listájával az idei legrosszabb filmek témáját felkarolva, de mielőtt rátérnénk erre, érdemes tudni, hogy Donald Trumpot választották az év legmeghatározóbb személyiségének. Ennek tudatában olvassatok tovább.

Hirdetés

Ami minket illet, teljes mértékben elhatárolódunk a Times alábbi tízes összeállításától, ez természetesen nem a Puliwood csapatának véleményét tükrözi, több pontján mi magunk is megrökönyödtünk (legfőképpen az első helyezetten). Szerintük ezek a legrosszabb filmek idén: 

10. A függetlenség Napja: Feltámadás (Kritikánk)

9. Suicide Squad - Öngyilkos osztag (Kritikánk)

8. Anyák napja 

7. Café Society (Kritikánk)

6. Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (Kritikánk)

5. Szemfényvesztők 2 (Kritikánk)

4. Zoolander 2

3. Nagyfater elszabadul

2. Agyas és agyatlan

1. X-Men: Apokalipszis (Kritikánk)

Mi a véleményetek a Times ítéletéről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.