Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ő lehet a női főszereplő

|

Jake Gyllenhaal után újabb nagy nevet szeretnének megnyerni maguknak a The Division készítői.

Hirdetés

Még mindig várunk egy jó játékadaptációra, lassan ideje lenne, hogy valaki megtolja a műfaj szekerét, mert egyelőre csak döcög mindegyik. Majd talán az Assassin's Creed, ha már a Warcraft nem hozott igazi áttörést. (Az Angry Birds sem...) A Ubisoft mindenesetre elszántan próbálkozik, külön filmes részleget hoztak létre részben az AC kedvéért, részben más jövőbeli projektek miatt, mint például a Tom Clancy's The Division adaptáció.

Hirdetés

A főszereplőt már megtalálták Jake Gyllenhaal személyében, aki újra nekifut a műfajnak, mellé pedig nem is akárkit néztek ki maguknak a készítők, Jessica Chastaint (Thirty Dark Zero, Interstellar). A színésznő jelenleg csak tárgyal, még semmi sem biztos, de biztató, hogy nem amatőrökkel akarják tele pakolni a filmet, reméljük a mellékszereplőkre is marad majd elég pénz.

A játékról a GameStaros kollégák már írtak eleget, a legújabb kiegészítőkről is, és a filmig - aminek még nincs hivatalos premier dátuma - érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.