Hirdetés

Tom Hiddleston főszereplésével jöhet Frank Miller díjnyertes képregényének adaptációja

|

A High-Rise gárdája készíti a Hard Boiled című Frank Miller képregény filmadaptációját.

Hirdetés

Ben Wheatley rendező nem akármilyen projektet választott az első komolyabb stúdió munkájának, ugyanis ő fogja adaptálni Frank Miller és Geof Darrow Hard Boiled című képregényét. A Deadline információi szerint a Warner Bros. jelenleg az Eisner-díjas grafikus novella jogainak megszerzéséről tárgyal, amelynek adaptációjában Tom Hiddleston kapná a főszerepet. A megállapodás tehát még nem végleges, de a forrás szerint minden jó úton halad affelé, hogy elkészüljön a film.

Hirdetés

A Hard Boiled a Solipsist Films és a Hollywood Gang koprodukciójaként jöhet létre. Előbbi készítette a Sin City: Ölni tudnál értét, míg utóbba a 300 és a 300: A birodalom hajnaláért felelt. A három-kiadványos képregény 1990-ben debütált, és egy külvárosi biztosítási nyomozót és családapát, Carol Seltz-et követi nyomon, aki felfedezi, hogy ő valójában egy gyilkos kiborg adószedő, aki mellesleg az utolsó reménysége a rabszolgaként tartott robotikus fajtájának.

Ami a rendezőt illeti, a brit filmkészítő évről-évről kiemelkedik a filmfesztiválokon, köszönhetően az olyan durván erőszakos, pszichedelikus és stílusos alkotásainak, mint a High Rise, a Vérturisták és a Halállista. Legfrisseb munkája, a Free Fire remek visszhangot kapott Torontóban, jövő márciusban pedig mi is megnézhetjük magunknak.

A Hard Boiled hivatalos szinopszisa így szól:

Carl Seltz egy külvárosi biztosítási nyomozó, egy szerető férj, és egy elkötelezett apa. Nixon egy vérszomjas, halálos adószedő, aki elképesztő számban halmozza fel a hullákat egy beteges városi vágóhídon. A Négyes Egység a leghatékonyabb robot gyilkológép, emellett ő az egyetlen reménysége a jövőben rabként tartott mechanikus szolgáknak. Ők hárman egyetlen pszichotikus egységet alkotnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.