Hirdetés

Tyrese Gibson is visszatér a Transformers univerzumba

|

Tyrese Gibson jövőre két filmben is fontos szerepet kap: a Halálos Iramban nyolcadik része mellett aláírt a Transformers: The Last Knight-ra is.

Hirdetés

A Transformers: A kihalás kora sok szempontból furcsán hatott a nézők számára, hiszen egy kvázi rebootnak lehettünk szemtanúi, mivel a jól ismert robotokon kívül szinte egy húsvér karakter sem tért vissza az előző részekből. A Transformers filmuniverzum azonban jövőre tovább bővül a The Last Knight címre hallgató ötödik felvonással, amire a készítők igyekeznek néhány ismerős arcot visszacsábítani a Shia Labeouf által fémjelzett "trilógiából".

Hirdetés

Az már előző hónapban hivatalossá vált, hogy Josh Duhamelre ismét számítani lehet a The Last Knightban, mostanra pedig immáron az is biztos, hogy Tyrese Gibson is csatlakozik a robotok harcához. Persze a Transformers sosem az ember vs robot összecsapások miatt maradt(?) emlékezetes, úgyhogy az még kérdéses, hogy Gibson és Duhamel karakterei milyen fontos szerepekkel lesznek felvértezve a forgatókönyvírók által.

Gibson egyébként jövőre a Halálos iramban nyolcadik részében is feltűnik majd, ami Paul Walker halála után az első film lesz a franchise-ban, amivel kapcsolatban szintén szóra bírták a színészt.

Nem egyszerű továbblépni Walker nélkül. Nap, mint nap érezzük az energiáját magunk körül. A lakókocsija mindig az enyém mellett parkolt, szóval amikor kilépek az enyémből, az mindig megvisel engem.

Ugyanakkor ama válasz alól már kitért, amikor arról faggatták, hogy milyen mértékben fog tisztelegni a következő autópornós alkotás az elhunyt színész emléke előtt.

Gibson két jövőre érkező filmje közül Ti melyiket várjátok jobban? Az Anthony Hopkinsszal bekeményítő Transformers 5-öt, vagy Vin Dieselék nyolcadik halálos iramú kalandját?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.