Hirdetés

Létrejöhet valaha a Trónok harca és a Westworld crossovere?

|

A Westworld alkotói beszéltek arról, hogy találkozhat-e a sorozatuk a Trónok harcával.

Hirdetés

Sokan hasonlítják az HBO új üdvöskéjét, a Westworld-öt a csatorna egy másik sikersorozatához, a Trónok harcához. A kritikusok úgy vélik, hogy a Westworld ugyanazt teszi sci-fi-vel, mint a Trónok harca a fantasy-vel, ebben pedig lehet valami, hiszen előbbi már premierjekor rekordokat döntött. A napokban felröppent annak a híre, hogy a Trónok harca könyvek szerzője, George R.R. Martin el tudna képzelni egy crossovert a két sorozat között, amely körül akkora felhajtás kerekedett, hogy a Westworld showrunner-jei is megszólaltak az ügyben.

Hirdetés

Jonathan Nolan és Lisa Joy az EW-nak adtak interjút mikor szóba került az ötlet, amit maga Martin vetett fel nekik egy vacsora során, néhány hónappal ezelőtt. Nolan a következőket mondta:

"Imádjuk George-ot, a lányunk legelső útja az ő mozijába vezetett, Santa Fe-be, ahol A tökéletes trükköt néztük meg. Nagyon szerethető fickó, bámulatos író és hízelgő, hogy egy crossovert támogat. Hogy lehetünk ilyen szerencsések?"

Az ötletet aztán felesége, Lisa Joy lőtte le látszólag, aki elmondta:

"Hinnem kell abban, hogy léteznek sárkányok. Azt akarom, hogy valódiak legyenek. Szóval bármennyire is szeretem George-ot, ezt a vágyat nem veszíthetem el." Nolan végül hozzátette, hogy "Szörnyen sok mindent kell még bemutatnunk csak a Westworld világában, ezért jó ha továbbra is figyelemmel kíséritek a sorozatot..."

Az HBO Westworld-jét az azonos című 1973-as film ihlette, amelyet a Jurassic Park szerzője, Michael Crichton írt és rendezett. A vadnyugati témájú világ mellett, az eredeti alkotásban egy római, illetve egy középkori világ is jelen volt, innen jön az ötlet, hogy akár Westeros-ba is elkalandozhatnánk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.