Hirdetés

Újabb X-Men sorozat van készülőben

|

Csak jövőre érkezik a FOX első élőszereplős X-Men sorozata, a Légió, de a Marvel TV-vel karöltve máris újabb fába vágták a fejszéjüket.

Hirdetés

Most, hogy a szuperhősfilmek egyre inkább a mindennapjaink részét képzik és a stúdiók hatalmasakat kaszálnak rajtuk, szép lassan a tévéképernyőkön is kezdi átvenni az uralmat ez a műfaj. Ott van a Gotham, A S.H.I.E.L.D. ügynökei, a Daredevil, a Jessica Jones, a Flash - A villám és a Zöld Íjász, 2017 elején startol a FOX és a Marvel TV első közös projektje, a Légió, de most egy újabb széria pilotja kapott berendelést. 

Hirdetés
 

Igaz, mi nem feltétlenül mondhatjuk el azt, hogy akárhová kapcsolunk a tévében, szuperhősös sorozatba botlunk, de a szinkronpártiak szerencséjére azért hazánkban is fut már néhány széria a fentebb említettek közül. A jövőre érkező Légió az amerikai bemutatóval egy időben, világpremier keretei között hazánkban is látható lesz a FOX tévén, de várhatóan ugyanez a helyzet azzal az akció-kaland sorozattal, aminek pilotját nemrég rendelték be hivatalosan.

Mint az a sajtónyilatkozatból kiderült, "az egyelőre cím nélküli sorozat középpontjában két átlagos szülő áll, akik felfedezik, hogy gyermekük mutáns képességeket birtokol. Menekülni kényszerülnek az ellenséges kormány elől, és egy földalatti mutáns mozgalom soraiban találnak menedékre, ahol harcolniuk kell a túlélésért." A mozifilmek olyan oszlopos tagjai fognak közreműködni a széria esetében, mint Bryan Singer ("X-Men: Apokalipszis," "X-Men: Az eljövendő múlt napjai"), Simon Kinberg ("X-Men: Az eljövendő múlt napjai," "Fantasztikus Négyes") és Lauren Shuler Donner ("X-Men: Apokalipszis," "X-Men: Az eljövendő múlt napjai," "Farkas") - továbbá Jeph Loeb ("Marvel's Daredevil," "Marvel's Jessica Jones") és Jim Chory ("Marvel's Daredevil," "Marvel's Jessica Jones"), az író pedig Matt Knix ("Minden lében négy kanál") lesz. Jeph Loeb, a Marvel Television elnöke így nyilatkozott: 

A Marvel Television büszke arra, hogy együttműködhetünk a 20th Century Fox Televisionnal az első projektünkön. Matt [Knix] nagy rajongója az X-Mennek és ő veszi a kezébe az X-Men univerzumot, gazdag karakterekkel és óriási tétű kalandokkal. Pontosan ez az a sorozat, amit akarunk a FOX-ra. Ez egy nagyszerű csapata a kreatív producereknek, akik megcsinálnak valami teljesen egyedülállót.

Egyelőre ennél többet nem tudunk a cím nélküli projektről, de az első leírás alapján a koncepció mindenképp érdekes, így kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Minden bizonnyal valamikor 2017 második felében kerülhet adásba, ha minden gond nélkül halad a továbbiakban, így reméljük a legjobbakat. Ti mit gondoltok? Ígéretes a sorozat, vagy már soknak gondoljátok mindezt? 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.