Hirdetés

Marvel's Ultimate Spider-Man - Spider-Gwen is tiszteletét teszi

|

A fan-favorit karakter is megteszi legelső animációs bemutatkozását az Ultimate Spider-Man-ben, ami nagyszabású eseménnyel tér vissza.

Hirdetés

Hétvégén egy kisebb kihagyás után folytatódik a Marvel's Ultimate Spider-Man animációs sorozat, amely már negyedik évadát tapossa a Disney XD sugárzásában. A visszatérés egy nagyszabású, négy epizódot felölelő eseménnyel indít, amely a "Return to the Spider-Verse" címet viseli. A folytatásban most ennek részleteiről, az alternatív, hamarosan bemutatkozó falmászókról, valamint a szinkronhangokról olvashattok egy kicsit képekkel kiegészítve.

Hirdetés

Az új esemény a tavaly lezajlott Spider-Verse történetszál folytatásaként szolgál, amelynek sztorijáról ugyan sokat még nem tudunk, de Peter Parker és Miles Morales karakterei lesznek leginkább középpontban - valószínűleg ez azt jelenti, hogy Peter megpróbálja majd valamilyen módon visszajuttatni saját dimenziójába Miles-t, de ennek lesz némi nem várt következménye is. Az IGN exkluzívan hozta le, hogy kedvenc hálólengőnk milyen alternatív változatai és egyéb vendégek fognak debütálni a négyrészes sztori során.

1. epizód
- Ben Diskin, aki Eddie Brock/Venom hangját adta A Pókember legújabb kalandjai (The Spectacular Spider-Man) rajzfilmsorozatban, valamint magának Pókinak a LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled kisfilmben, ezúttal Blood Spider-t fogja megszólaltatni.
- Christopher Daniel Barnes Pókember/Peter Parker karakterének kölcsönözte hangját a máig hatalmas népszerűségnek örvendő Pókember (Spider-Man: The Animated Series) rajzfilmben, majd a jelenleg futó szériában is megszólaltatta már Spider-Knight-ot és Electrót a tavalyi Spider-Verse esemény során. Ezúttal Wolf Spider szinkronjáért felel.

2. epizód
- Will Friedle a Boy Meets World c. sorozat Eric Matthews-jaként lett ismert a tengerentúlon hét évadon keresztül; a Batman Beyondban Terry McGinnis, az Ultimate Spider-Man második szezonjában pedig Deadpool hangját adta. Most a kalóz Pókiért, Web Beardért lesz felelős.
- Troy Baker magát a bűn bohóc hercegét szólaltatta meg a Batman: Arkham Origins c. videojátékban, az Uncharted 4: A Thief's Endben pedig Sam Drake karakterét. Ebben a rajzfilmben Spider Cowboyért felel.
- Az epizódban szórakoztató cameókban sem lesz hiány, ugyanis feltűnik például Rocket Raccoon (Trevor Devall), Cosmo (James Arnold Taylor) és Howard, a kacsa, akinek az a Seth Green adja hangját, aki A galaxis őrzői stáblistás jelenetében is tette 2014-ben.

3. epizód
- Úgy tűnik, vendégszereplők terén ez lesz a legvisszafogottabb epizódja a négyrészes eseménynek, ahol Milo Ventimiglia tér vissza szerepéhez, Spider-Man Noirhoz.

4. epizód
Végül pedig, de nem utolsó sorban az igencsak nagy népszerűségnek örvendő Spider-Gwen érkezik, akinek egyben ez lesz régóta várt animációs debütálása. Dove Cameron fogja megszólaltatni őt, akivel az Utódokban találkozhattunk korábban.

Végére hagytunk klassz kis fényképgalériánkat, ahol a most felsorolt karakterekre vehettek egy-egy pillantást - Spider-Gwen kimagasló népszerűségének köszönhetően ő két fotón is akcióba lendül. 

A Marvel's Ultimate Spider-Man vs. The Sinister 6 c. negyedik évadban a magabiztos Pókember különleges hősnek érzi magát, miután a Bosszúállók oldalán harcolt és egy csapatot vezetett a S.H.I.E.L.D. Akadémián. Azonban a falmászónak rá kell jönnie, hogy a legnagyobb ellenségei - Doctor Octopus, a Hydra és a vadonatúj Baljós Hatos - összefogtak az ő és a S.H.I.E.L.D. elpusztítása érdekében, ezért egy speciális új csapatba szerveződik köztük Miles Morales-szel, Agent Venommal, Iron Spiderrel és az új, titokzatos Scarlet Spiderrel. Pókembernek és új barátainak minden erejére szüksége lesz, hogy leküzdjék valaha volt legnagyobb kihívásukat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.