Hirdetés

Underworld: Blood Wars - késik a folytatás

|

Az Underworld széria rajongói abban reménykedtek, hogy még idén láthatják Kate Beckinsale visszatérését Selene-ként, azonban az Underworld: Blood Wars jövőre csúszott.

Hirdetés

A Gyilkos elmék és Outlander epizódokat jegyző Anna Foerster rendezésében folytatódik a népszerű franchise az Underworld: Blood Wars névre hallgató epizóddal, amelynek forgatókönyvét a nem túl jó ajánlólevelekkel (A pap - Háború a vámpírok ellen, Az utolsó boszorkányvadász) rendelkező Cory Goodman írta. A korábbi Underworld-részek rendezője, Len Wiseman producerként támogatja a filmet. 

Hirdetés

Az Underworld: Blood Wars szereplőgárdájában Kate Beckinsale ismét belebújik a dögös Selene bőrébe, Theo James (Underworld: Az ébredés, A beavatott-sorozat) pedig újfent a szövetségese, David lesz. Tobias Menzies (Outlander, Róma, Casino Royale) egy félelmetes új Lycan vezető, Lara Pulver (Sherlock, Da Vinci démonai) pedig egy ambiciózus vámpír szerepét vállalta el, míg Charles Dance (Trónok harca) újra a legidősebb vámpírt, Thomast kelti életre. 

A Screen Gems és a Lakeshore Entertainment bejelentéséből kiderült, hogy az Underworld: Blood Wars nem 2016. október 14-én jelenik meg, ahogy eredetileg tervezték, hanem három hónapot csúsztatják, így 2017. január 3-án mutatkozhat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.