Hirdetés

Will Smith megtanulta a leckét a Vadiúj Vadnyugatból

|

Will Smith mesélt arról, hogy miért tartja a karrierje mélypontjának a Wild Wild West - Vadiúj vadnyugatot, ami kihatással volt a Függetlenség napja: Feltámadásra is.

Hirdetés

Idén ünnepli 20 éves évfordulóját a Függetlenség napja, mely apropóból megkaptuk Roland Emmerichtől és stábjától a folytatást is - amiről a kritikánkat itt olvashatjátok. A kritikai összhang sajnos egyöntetűen feledhető második résznek írta le az idei földönkívüli inváziót, bár már akkor lehetett sejteni a bajokat, amikor kiderült, hogy Will Smith nem vállalta el a szereplést a filmben.

Hirdetés

Egyes pletykák szerint Smith beleunt a folytatásokba, és ezért utasította vissza a főszerepet, mások meg egyszerű képlettel álltak elő: a Suicide Squad szimplán keresztülhúzta a Függetlenség napja 2 forgatási periódusát. Azonban lehet, hogy a színészt más is vezérelte.

Az 1996-os eredeti Függetlenség napja sikere megnyitotta az utat Will Smith számára az igazi filmsztár státusz felé - Men in Black, Ali, csak hogy néhány filmet soroljunk. Azonban 1999-ben Smith is belefutott egy zátonyba: a western sci-fi Vadiúj Vadnyugat filmes remake-je bizony elhasalt mind bevétel, mind minőségi visszajelzés tekintetében.

Will Smith a napokban beismerően vallotta be, hogy a Vadiúj Vadnyugat karrierje mélypontja volt.

Sikert sikerre halmoztam, aminek köszönhetően elkezdtem globálisan gondolkozni, és a művészet helyett a győzelemre kezdtem el fókuszálni. Győzni akartam, méghozzá a történelem legnagyobb mozicsillaga akartam lenni, de ehelyett megakadtam, körülbelül a Vadiúj Vadnyugat környékén. Hirtelen azon kaptam magam, hogy azért reklámozok valamit, hogy nyerjek, és nem azért, mert hittem benne. A mai nézők rendkívül gyorsan megtudják, hogy képes vagy-e tartani az ígéreteidet.  Addig a karrierem arról szólt, hogy el kell adnom a termékeimet bármi áron, de kiderült, hogy a valódi siker kulcsa a rajongók kezében van. Tisztában kell lenni a nézők igényeivel, és talán sosem lett volna szabad becsapnom őket, hogy nézzék meg a Vadiúj Vadnyugatot.

Lehet Will Smith a Függetlenség napja 2-t is azért passzolta igazán, mert nem hitt benne? Szerintetek az ő szerepeltetése meg tudta volna menteni a filmet attól a kritikai össztűztől, amit kap?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.