Hirdetés

Végre tudjuk, ki lesz a Galaxis Őrzői 2 főellensége?

|

Rengeteg rejtély kering a Galaxis Őrzői 2 körül, ám az egyikről talán sikerült lerántani a leplet.

Hirdetés

Jövőre három új filmmel bővül a Marvel Filmes Univerzum tárháza. Megérkezik a Pókember reboot, Tom Holland főszereplésével, amelyet az egyre ígéretesebben festő Thor: Ragnarok követ, ám még ezek előtt megkapjuk James Gunn Galaxis Őrzőinek folytatását. A film forgatása jelenleg is zajlik, és köszönhetően a rendező közösségi oldalakon tanúsított aktivitásának, néhány apró részletet már megtudhattunk az eddigi egyik legviccesebb szuperhőskaland következő részéről. Viszont arról ezidáig nem sok fogalmunk volt, hogy az Őrzőknek milyen ellenféllel kell majd szembenézniük, de végre van egy jó tippünk az gaztevő kilétéről.

Hirdetés

A JoBlo információi szerint Ayesha lesz a Galaxis Őrzői 2 főgonosza, aki sokféle más néven is felbukkant már a képregényekben. Nevezték Kismet-nek, Paragon-nak, vagy csak szimplán Ő-nek (Her) is. A karakter egy mesterségesen létrehozott lény, akit az Enklávé alkotott, ugyanazok, akik Adam Warlockot is életre keltették, sőt ami azt illeti, Ayesha gyakorlatilag Warlock női megfelelője. Sajnos az is sincs megerősítve, hogy ki alakíthatja ezt a veszélyes ellenfelet, de ezzel kapcsolatban is van egy ötletünk.

Jóval ezelőtt bejelentésre került, hogy A nagy Gatsby és Az U.N.C.L.E. embere sztárja, Elizabeth Debicki csatlakozott a stábhoz, ám a szerepét azóta sem árulták el. Külsőleg összehasonlítva Debickit és a karaktert, logikusnak tűnik, hogy ő alakíthatja Ayeshát. Persze ezt nem tudjuk hivatalos tényekkel alátámasztani, ha valóban Kismet lesz a film főgonosza, még akkor is lehetséges, hogy egy teljesen másik színésznőt választott a Marvel a szerepre.

A folytatásról annyit biztosan tudunk, hogy Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dave Bautista és Vin Diesel visszatérnek eredeti szerepeikben. Hozzájuk csatlakozik Pom Klementieff Mantis szerepében, Chris Sullivan, mint Taserface, Tommy Flanagan Tullk szerepében, valamint Sylvester Stallone és Kurt Russell is a stábot bővítik, ismeretlen szerepekben. Russellről régóta pletykálják, hogy Űrlord apját alakíthatja, Stalloneből pedig valószínűleg csupán egy cameónyit kapunk, egyes pletykák szerint az eredeti Dredd bírós ruhához hasonlóban látták a forgatáson.

A Galaxis Őrzői 2 2017. május 5-én kerül a mozikba, addig pedig biztosan rengeteget tudunk még meg a készülő alkotásról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.