Hirdetés

Szuperhősökben gazdag kínálattal készül a VIASAT3

|

A VIASAT6 után most eláruljuk, hogy az inkább női nézőket megcélzó kábelcsatorna, a VIASAT3 mivel is készül a 2017-es esztendőre.

Hirdetés

Az egyik talán legfontosabb hírcsomag, hogy a tavaly megkezdett sorozatok közül szinte mindegyik folytatódik az új szezonjával. Ezeken felül pedig több olyan premierszéria is képernyőre kerül, melyek miatt tényleg érdemes lesz majd a VIASAT3-ra kapcsolni.

Hirdetés

2017-ben, egyelőre pontos premierdátum nélkül, folytatódik harmadik évadával a Flash - A Villám, a második etappal érkezik meg Supergirl, szintén új részekben nézhetjük majd Lucifer széles, ördögi vigyorát és folytatódik majd a Shannara - A jövő krónikája című sorozat is. A reality műsorok kedvelői sem maradnak néznivaló nélkül, ugyanis január 11-től a 12. évadával folytatódott a VIASAT3-on A pokol konyhája, Gordon Ramsay gasztrovetélkedője.

Az új, premier produkciók sorát egészen díszes kínálat jellemzi majd. A VIASAT3 mutatja be a sokak, nézők és kritikusok, szerint is a 2016/17-es tévés szezon legjobb, legszebb drámasorozatát, a This Is Ust, amely hazánkban Rólunk szól címmel lesz majd látható. Emellett érkezik egy szitkom is, méghozzá az Anyaság túlsúlyban (American Housewife), melyben egy sznob és gazdag  családok lakta környékre beköltöző "átlagos" família életét követhetjük majd nyomon.

A saját gyártások kedvelői sem maradnak majd műsorok nélkül, ugyanis január 26-án érkezik a Sikítófrász, a Killer Karaoke magyar verziója, valamint az év folyamán visszatér majd az Észbontók is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.