Hirdetés

A Wall Street farkasa írója körmölheti A sebhelyesarcú remake-et

|

Íróra lelt az Antoine Fuqua által rendezett Sebhelyesarcú remake.

Hirdetés

A Universal már néhány éve fáradozik azon, hogy elkészítse A sebhelyesarcú remake-jét, idén augusztusban pedig A hét mesterlövészt is újragondoló Antoine Fuqua landolt a rendezői székben. Most a Variety arról számolt be, hogy a stúdió Terence Winter-t (A Wall Street farkasa) is leszerződtette, hogy polírozza át a Jonathan Herman által írt forgatókönyvet, ami új köntösbe ülteti az ismert gengszter történetet.

Hirdetés

A weboldal információi szerint az új film magnak megtartja a migrációs történetet, amivel az 1938-as és az 1983-as alkotások is foglalkoztak, de újragondolja azt. A cselekmény Los Angeles-ben fog játszódni és egy mexikói bevándorló áll majd a középpontjában.

Biztos sokaknak nem tetszik, hogy Hollywood egy újabb remake-kel áll ellő, de ha jobban átgondoljuk, akkor A sebhelyesarcú története éppen azon kevesek közé tartozik, amelyeknek érdemes lehet megnézni egy modernebb változatát. Az aggasztó dolog az egésszel kapcsolatban inkább a rendező személye, akinek éppen most került egy hasonló remake a listájára A hét mesterlövész képében, és ha olvastátok kritikánkat akkor tudhatjátok, hogy nem igazán tudott érdemlegeset hozzáadni az alapanyaghoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.