Hirdetés

Folytatódhat a Will & Grace

|

Visszatérhetnek a képernyőkre a meleg ügyvéd és a hetero tervező mindennapos viszontagságaik.

Hirdetés

Egy évtizeddel azután, hogy az NBC levette a műsoráról a Will & Grace-t, új életre kelhet a népszerű széria. A Deadline értesülései szerint az új évad már előkészületi fázisban van.

Hirdetés

A sorozat feltámasztásában lehet, hogy közrejátszott az a kis szkeccs, amit még a múlt hónapban tettek közzé az elnökválasztási kampány keretében, amelyben a jól ismert szereplők próbálnak dűlőre jutni afelett, hogy Donald Trump vagy Hillary Clinton lenne-e alkalmasabb az ország vezetésére. Ugyan nem foglalkozunk politikával, de az alábbi kis videót ettől függetlenül érdemes megnézni, amelyben mintha semmi sem változott volna (na jó, most már tabletet olvasnak a szereplők!) és mindenki ugyanúgy néz ki, mint 10 évvel ezelőtt.

Persze az új évad terve még nagyon kezdetleges fázisban van, de az eredeti cikk sugallata szerint egy 10 részes szezonban gondolkodnak a készítők, ráadásul nem feltétlenül hoznák vissza az NBC-re. A Netflix is értelemszerűen említésre került, amely újabban rendre feltámaszt korábbi szériákat, mint például a Szívek szállodája, vagy a Bír-lak, szóval a Will & Grace is teljesen illene a portfólióba.

Azonban felmerül annak a kérdése (ami a Bír-laknál is), hogy ugyanannyira szórakoztató és releváns tudna maradni, mint akkor? A Will & Grace-t anno az új Jóbarátokként reklámozták (azt egyelőre legalább még nem akarják folytatni), és noha ez a titulus inkább a jóval későbbi Így jártam anyátokkal!-ra illett, elévülhetetlen érdemei vannak. A David Kohan és Matt Mutchnick által kreált széria 1998-ban indult és 8 évadon, valamint 194 epizódon keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt, mindezt úgy, hogy a mainstreamnek számító sitcom műfajban meleg főszereplőket tett meg - még ha azok sztereotipizáltak voltak is - és nem egyszer állította pellengérre az előítéleteket, vagy bontotta le azokat.

A fő kérdés, hogy ez az ábrázolásmód még most is működik-e, vagy most már az átlag néző a nosztalgia mellett egy hatalmas idézőjelet is tesz a sorozathoz, hogy szórakoztatónak találja? Egyáltalán szükségünk van nekünk erre a sorozatra? Mindenesetre Eric McCormack (Will), Debra Messing (Grace), Megan Mullally (Karen) és Sean Hayes (Jack) karrierjét azóta sem vitte fel az Isten, úgy igazából, szóval ők biztosan jól járnának.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.