Hirdetés

A Pókember sztárjával erősít az új Poirot-film

|

A legújabb Gyilkosság az Orient Expresszen feldolgozás már eddig is várós volt, de most még magasabbra emelik a lécet.

Hirdetés

Agatha Christie egyik legismertebb regényét már jó párszor megfilmesítették, és játszotta benne Poirot-t Albert Finney, David Suchet és Alfred Molina is. Idén pedig újabb feldolgozásban nézhetjük meg a jól ismert történetet, amiben egészen elképesztő színészcsapat dolgozik majd.

Hirdetés

A Gyilkosság az Orient Expresszen legújabb változatát Kenneth Branagh (Wallander, Harry Potter és a titkok kamrája) rendezi, aki többek között az 1996-os Hamletet és az első Thor filmet is dirigálta. Branagh azonban nem csak rendez, hanem játszik is, ugyanis ő maga alakítja majd Hercule Poirot-t.

Mellette pedig egészen impozáns színészcsapat dolgozik majd, akik között megtaláljuk Michelle Pfeiffert, Judi Denchet és Johnny Deppet is. Nemrég pedig az derült ki, hogy Gerhard Hardmant a Maguire-ös Pókember-filmekben Zöld Manót alakító Willem Dafoe játssza majd. Nem tudjuk, hova lehet még emelni a lécet, de az biztos, hogy méltóak szeretnének lenni a Finney-s filmhez, ami az egyik legjobb Agatha Christie adaptáció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.