Hirdetés

Wonder Woman - Lehet hogy kiszivárgott a főgonosz személye (Spoiler!)

|

Nyár elején érkezik Diana Prince első szólófilmje, egy francia magazinnak köszönhetően most négy új forgatási képpel és a főellenség kilétével lehetünk okosabbak.

Hirdetés

Wonder Woman első önálló filmje kevesebb, mint fél év múlva kerül a mozikba, és mindeddig csak az előzetesekre támaszkodhattunk információk terén, amelyek éppen csak felvillantották az antagonistákat. Azonban nemrégiben megjelent egy francia magazin forgatáson készült riportja, amely igazolni látszik egy népszerű elméletet a főgonosz személyével kapcsolatban.

Hirdetés

A Studio Cine Live-nek sikerült beszélnie Chris Pine-nal, aki elárulta, hogy mit csinált az I. világháborúban az általa alakított Steve Trevor közvetlenül azelőtt, hogy Themüszkirára vetődött volna. 

Egy Szövetségeseknek dolgozó pilótát játszok, aki a németek ellen kémkedik a tudtuk nélkül. A karakterem ellop egy tudományos képletekkel teli jegyzettömböt egy oszmán bázisról, majd repülőgéppel menekül, azonban lelövik a tenger felett. 

A magazin beszámolója szerint ezek a "tudományos képletek" egy halálos gáz receptjét takarják, amellyel el lehetne pusztítani az egész emberiséget. A cikk így folytatja:

Mint kiderül, Árész célja pontosan ez lenne, aki féltékenységében gyűlöli az emberiséget, amelyet apja, Zeusz teremtett, és akit ő ölt meg korábban az Amazonok segítségével.

Amíg a stúdió részéről hivatalos megerősítés nem érkezik, fenntartással kell kezelni a hír hitelességét, de erősíteni látszik, amit a rajongók is valószínűsíteni véltek. Öt hónappal a premier előtt pedig nem szokatlanok az ilyen jellegű kis szivárogtatások.

Kérdés még az is, hogy ha valóban Árész lesz a főellenség, ki alakítja a filmben? A novemberi előzetesben láthattuk Danny Huston-t, aki egyelőre egy nevesítetlen német tisztet játszik. Erősíti a gyanút isteni kilétével kapcsolatban, hogy az egyik jelenetben egy az egyben harcol Wonder Woman ellen, amire egy halandónak esélye sem lenne. De könnyen előfordulhat, hogy mindez csak figyelemelterelés, és a valódi Árészt még nem fedték fel az előzetesekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.