Hirdetés

Még kérdéses Michael Fassbender jövője az X-Men franchise-ban

|

Habár biztosat nem tudott mondani, azt elárulta, hogy mitől is függ visszatérése.

Hirdetés

A legújabb mutánsmozi, az X-Men: Apokalipszis debütálásával lejárt Michael Fassbender, James McAvoy és Jennifer Lawrence három filmre szóló szerződése, amit a 20th Century FOX-nál eredetileg aláírtak. Mindhármuk kifejezte már érdekeltségét egy esetleges visszatérésre, amennyiben azt jól megfizetik, na meg persze az időbeosztásuktól is függ, elvégre a 2011-es X-Men: Az elsők óta jóval foglalkoztatottabb színészekké váltak, mint korábban. 

Hirdetés

Legújabb filmje, az Assassin's Creed (kritikánk itt) promotálása közben Fassbender ismét megkapta a kérdést, hogy szeretne-e visszatérni az X-Men franchise-hoz Magneto szerepében, és habár a válasza kissé bizonytalan volt, leszögezte, hogy mitől is függ elsősorban. 

"Nem tudom, hogy őszinte legyek. Még nem hoztam semmilyen döntést ezzel kapcsolatban, mert fogalmam sincs, hogy merre halad tovább a franchise." 

Ezek szerint Fassbender mindenképp megfontolná, ha karaktere számára is érdekes irányt venne a történet. Néhány pletyka szerint az elmúlt hónapokból a stúdiónak vannak tervei arra az esetre, ha a McAvoy-Lawrence-Fassbender trió nem szeretne visszatérni. A THR forrásai szerint Simon Kinberg producer és forgatókönyvíró már javában dolgozik egy új szkripten, az LMR-nél pedig azt suttogják, hogy a következő X-Men a Sötét Főnix történetet dolgozhatja fel (ismét).

A FOX-féle Marvel Filmes Univerzum mindenesetre nem áll meg, elvégre jövőre érkezik Hugh Jackman utolsó filmje Farkas szerepében, a Logan, 2018-ban pedig a Deadpool 2 és az egyre érdekesebbnek ígérkező New Mutants film lesz esedékes. Kíváncsian várjuk a híreket az X-Menek jövőjét illetően is. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.