Hirdetés

Zsivány Egyes - a cím mögötti jelentés, és képeken az új droid

|

Gareth Edwards rendező a Zsivány Egyes címe mögött meghúzódó jelentésről beszélt, illetve új fotókat kaptunk a filmben felbukkanó K-2SO droidról.

Hirdetés

Számos dolog tisztázódott Gareth Edwards Zsivány Egyesével kapcsolatban az elmúlt hónapokban, hiszen új előzetesek is érkeztek, amelyekben Jyn Erso (Felicity Jones) és csapatáról is több infóval gazdagodtunk. Viszont az első Star Wars spin-off körül még így is sok a rejtély, és most a rendező nyilatkozott az egyik olyan részletről, ami sok találgatást szült.

Hirdetés

A film címéről, azaz a "Zsivány Egyes"-ről van szó, aminek Edwards elmondása szerint három jelentést is tulajdoníthatunk. A legegyértelműbb természetesen a pilóták közötti hívó jel, míg egy másik értelmezés szerint a Star Wars filmek közötti furcsa helyét mutatja, végül pedig magára Jyn Ersora is utal, aki egy vérbeli lázadó.

"A 'Zsivány Egyes' egy katonai hívó jel bizonyos mértékben. Azon kívül, ez az első film, ami elhagyta a pályát és nem részese a sagának - vagy az Anakin történetnek - szóval ez a "zsivány egyes", értitek? Hasonló módon írja le Felicity Jones karakterét is. Mindegyik jelentés igaz rá, éppen ezért érződött a helyes választásnak."

Mindig érdekes ilyesmit hallani, főleg egy olyan film esetében, amit az ember ennyire vár, mert ekkor látszik igazán, hogy mennyire átgondoltak minden lépést a készítése során. Ennek fényében, a következő Star Wars történetet nem csupán az emberi karakterek miatt várjuk, hanem a legújabb droid miatt is, akit Alan Tudyk szólaltat meg és a K-2SO nevet viseli. A nemrég kiadott előzetesben már villantott magából valamit, ami alapján elmondható róla, hogy más lesz mint az eddig megismert aranyos, vagy éppen idegesítő robotok. Az Empire-nek köszönhetően most új képeken is megleshetjük.

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet 2016. december 15-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben még Diego Luna, Ben Mendelsohn, Riz Ahmed, Mads Mikkelsen és James Earl Jones.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.