Hirdetés

10 csajos film, amire érdemes lehet idén beülni

|

Az idén a srácoknak nagyon jó dolga lesz, hisz két A-listás játékadaptáció is érkezik, de azért Hollywood a csajokra is gondolt, akárcsak mi.

Hirdetés

Tudjuk, hogy ez már a 21. század és nem szokás azonnal rávágni valamire, hogy az olyan pasis vagy csajos dolog, mert egyenlőség, meg fejlődünk stb. Azért a szíve mélyén mindenki érzi, hogy vannak, amik soha nem fognak megváltozni, például a srácok inkább egy LAN partit nyomnak, amíg a csajok elmennek shoppingolni, persze kivételek mindig lesznek, de mint tudjuk ők azért vannak, hogy erősítsék a szabályt. Továbbra is lesznek olyan filmek, amik kifejezetten a férfiakat vagy a nőket szeretnék becsábítani, mert a marketing és a filmipar már csak ilyen, és mint tudjuk a "mindenki" nem célcsoport.

Hirdetés

Mi szeretnénk haladni a korral és adni egy kis ihletet a srácoknak a tökéletes randi filmhez (segítünk: a Warcarft nincs köztük, és a Doctor Strange sem, hacsak nem azt akarjátok utána hallgatni egész este, hogy Benedict Cumberbatch miért ér fel egy szexistennel...), de mégis elsősorban inkább a lányoknak szeretnénk felhívni a figyelmét 10 idei filmre, ami tökéletes program egy csajos este elkezdéséhez:

Mielőtt megismertelek (Me Before You)(június 2.)

Sztori: Egy nagyon gazdag és nem mellesleg nagyon jóképű úriember (Sam Claflin) nemrég egy szörnyű tragédia következtében teljesen lebénult és szüksége van egy új ápolónőre (Emilia Clarke), aki bebizonyítja neki, hogy nincs vége az életének és így is lehet teljes életet élni. Az együtt eltöltött idő folyamán pedig egymásba szeretnek. 

Miért? Elsőre az Életrevalók szerelmes változatának hangzik, de nem az. Na jó, talán egy kicsit mégis, viszont egy ennyire szép történetet nem lehet csak úgy csuklóból elutasítani, mert mindig jót tesz, ha valaki emlékeztet minket, hogy egy csodálatos ember társaságában mennyivel jobb élmény minden. Az előzetes alapján már most érzem, hogy senki nem fogja kímélni a könnycsatornáimat.

 

A zátony (The Shallows)(június 29.) 

Sztori: Egy szörfölő csapdába esik a nyílt vízen, a biztonságos parttól 200 méter és egy éhes fehér cápa választja el.

Miért? Oké, ez egy kicsit kilóg a listáról, de ha James Francót szerettük a 127 órában, Blake Lively is megérdemel egy esélyt ebben az egyszemélyes túlélő drámában. Remélhetőleg a másfél órás út a partra izgalmakkal teli lesz és a színésznő bemutatja, hogy mi nők is kemények vagyunk ám.

 

Szellemirtók (Ghostbusters)(július 15.)

Sztori: Az 1984-es Szellemirtó remake, aminek a csapatát újragondolták, és csak színésznőket válogattak bele. Hatalmas buktának ígérkezik, mert a világ már most gyűlöli, több indok miatt is, pedig még alig láttunk belőle valamit.

Miért? Mert Melissa McCarthy még mindig az egyik legjobb komika és a többiekkel (Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon, Sigourney Weaver), meg Paul Feig rendezővel együtt akár egy igazi badass csajos film is kisülhet belőle, ha mégsem, még mindig ott van Chris Hemsworth.

 

Rossz anyák (Bad Moms)(július 29.)

Sztori: Három anya (Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn) halálra dolgozza magát minden egyes nap, hogy a gyerekének tökéletes élete legyen, de ezt senki nem értékeli vagy veszi legalább észre, ezért eldöntik, hogy felhagynak a jó anyáskodással és nem gürcölnek tovább a lehetetlenért, inkább belevetik magukat a hardcore bulizásba, a kölykökkel meg lesz, ami lesz.

Miért? A Másnaposok női verziójának hirdetik, de már olyan sok mindent kiáltottak ki annak azóta, hogy nehéz lenne összeszámolni. Szóval a lényeg, hogy ez olyan vígjáték lesz, amit igazán a gyengébb nem képviselői fognak érteni, hisz a kis gézengúzokkal nem is mindig olyan egyszerű, ugye?

 

Fény az óceán felett (The Light Between Oceans)(szeptember 2.)

Sztori: Egyszerű szerelmes film egy párról, akik Ausztrália nyugati partján egy világítótorony társaságában nevelgetik gyereküket, akit egy elsodródott hajóban találtak.

Miért? A két főszereplőt Michael Fassbender és Alicia Vikander játssza, és ha két ekkora tehetség nem lenne elég, akkor még mindig ott van benne egy rendes romantikus film lehetősége, ami nem a századik Nicholas Sparks regény megfilmesítése.

 

Bridget Jones babát vár (Bridget Jones's Baby)(szeptember 16.)

Sztori: A Bridget Jones naplója és a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! folytatása, amiben a szerencsétlen főhősnőnk apró bajba kerül, hisz nem tudja, hogy kitől esett teherbe.

Miért? Az első film legalább olyan alapfilm a nők számára, mint a Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt és különben is Renée Zellweger egy életre bebizonyította, hogy okés dolog bénázni néha és nem lehetünk életünk minden pillanatában tökéletesek. Nem baj, ha emlékeztetnek minket, hogy hibázni emberi dolog.

 

The Edge of Seventeen (szeptember 30.)

Sztori: Két gimnazista lány a legjobb barátnők, egészen addig, amíg egyikük el nem kezd randizni a másik idősebb bátyjával, aki a húgával esküdt ellenségek.

Miért? Az egyik lányt Hailee Steinfeld fogja alakítani, akit a Tökéletes hang második része óta imádunk, ráadásul énekelni is nagyon tud. A srác Blake Jenner lesz, akit a Glee-ben ismerhettetek meg. Amúgy meg egy tipikus tini-romkom, amiből nagyon kevés jut el a moziba, szóval jöhet. (Semmi köze a '98-as azonos című filmhez.)

 

A lány a vonaton (The Girl on the Train)(október 7.)

Sztori: Az azonos című könyv filmes változata, a főszerepet Emily Blunt fogja játszani.

Miért? A könyv bestseller lett több országban is, milliók követelték, hogy végre valaki megfilmesítse, és most végre itt van. Egy nő, aki a válás után meg szeretné változtatni az életét és közben belekeveredik egy nőnek az eltűnésébe, izgalmas thrillernek igérkezik.

 

Allied (november 23.)

Sztori: 1942-öt írunk, amikor is egy francia-kanadai kém beleszeret és elvesz egy francia ügynöknőt. A férfi azonban hamar egy szörnyű dolgot fedez fel a nőről, aki mindennél jobban szeret, hisz minden jel arra utal, hogy a felesége egy náci kém.

Miért? Brad Pitt és Marion Cotillard alakítja a két főszereplőt és minden adott egy szívet tépő szerelmes sztorira a második világháború idején, ami könnyfakasztó drámában vagy a határokat nem ismerő szerelemben is végződhet.

 

Az utazók (Passengers)(december 21.)

Sztori: Egy űrhajó egy messzi kolóniára tart a fedélzetén több ezer emberrel, aki mind mély álomban szelik át a csillagokat, amikor egy meghibásodás miatt két utas a tervezett idő előtt 60 évvel ébred fel. 

Miért? A két főszerepet itt is A-listás színészek kapták, Jennifer Lawrence és Chris Pratt, akik ezzel a filmmel díjat vadászni mennek, mert jövős sci-fi, csodálatos űrbéli jelenetekkel és egy férfi és egy nő totál egyedül egy űrhajó fedélzetén mivel üthetnék el az időt, ha nem nagy kérdések megválaszolásával és egymással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.