Hirdetés

A visszatérők - hamarosan bemutatkozik a The 100 magyarul is

|

A The CW nagysikerű posztapokaliptikus sorozata, a The 100 pár nap múlva végre nálunk is debütál A visszatérők címmel, méghozzá az RTL Spike-on. Nézzük hát, hogy miről szól pontosan a széria és milyen lesz a magyar szinkron.

Hirdetés

Új csatorna indult a minap hazánkban RTL Spike néven, amely többek között olyan sorozatok premierjét hozza el, mint az Orphan Black (Sötét árvák), az iZombie, a Wynonna Earp és a The 100, avagy magyarul A visszatérők. Most kicsit utóbbival foglalkozunk. 

Hirdetés

A történet nagyjából száz évvel később játszódik, amikor az emberek már nem a Földön, hanem a bolygó körül keringő űrállomáson, az úgynevezett Bárkán élnek, köszönhetően a planétát ért atomkatasztrófának. A túlélőknek erős honvágya van, ezért leküldenek száz rabot a planétára, hogy biztosítsák az emberiség túlélését. Olyan fiatalokról van szó, akik még sosem láttak fákat vagy éreztek friss levegőt, így hatalmas lehetőségként tekintenek az utazásra, azonban ami megérkezéskor várja őket, arra nem számítottak. 

Jason Rothenberg (Body Politic) sorozata egyszerre keveri a misztikumot, a sci-fit és a drámát, ráadásul az izgalmas témát olyan színészek teszik szórakoztatóvá, mint Eliza Taylor (aki a gyógyításhoz is értő csapatvezért, Clarke Griffint alakítja) és A mentalista, valamint A rejtély című sorozatokból ismert Henry Ian Cusick, aki az űrállomás egyik kulcsfontosságú vezetőjét, Marcus Kane-t kelti életre. Érdemes még megemlíteni Richard Harmont (Adaline varázslatos élete, Continuum) is, aki John Murphy, a széria antihősének bőrébe bújik.

Ha pedig a karakterek megvannak, társítsunk hozzájuk magyar hangokat is. Íme A visszatérők magyar változatának munkatársai: 

Eliza Taylor (Clarke) - Molnár Ilona
Paige Turco (Dr. Griffin) - Orosz Anna
Eli Goree (Wells) - Hamvas Dániel
Thomas McDonell (Finn) - Gacsal Ádám
Bob Morley (Bellamy) - Szabó Máté
Marie Avgeropoulos (Octavia) - Sipos Eszter
Devon Bostick (Jasper) - Czető Roland
Christopher Larkin (Monty) - Baráth István
Isaiah Washington (Thelonious) - Kálid Artúr
Henry Ian Cusick (Marcus) - Széles Tamás
Lindsey Morgan (Raven) - Gulás Fanni
Richard Harmon (John) - Renácz Zoltán

Magyar szöveg: Jólesz Dávid
Hangmérnök: Másik Zoltán
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Somogyi Tímea
Szinkronrendező: Kemendi Balázs
Produkciós vezető: Földi Tamás
Stúdió: Active

A visszatérők nyitóepizódját december 4-én, a második részt pedig december 6-án láthatjuk az RTL Spike csatornáján.

Forrás: RedLemon

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.