Hirdetés

Rupert Grinttel készül a Blöff sorozat

|

A Harry Potter filmsorozat népszerű sztárja, Rupert Grint a Guy Ritchie népszerű gengszterfilmje nyomán készülő, azonos című sorozatban brit csirkefogónak áll majd.

Hirdetés

Jó ideje nem láthattuk a reflektorfényben Rupert Grintet, míg színésztársai Daniel Radcliffe és Emma Watson Hollywood-i vágyálmaikat követve belevetették magukat nagyobbnál is nagyobb produkciókba, Grint egészen lelassította karrierjét. Legutoljára tavaly tűnt fel egy kevés hátszéllel rendelkező alkotásban Ron Perlman oldalán, most a kevésbé szerencsés gengszterekről szóló kultfilm, a Blöff sorozat verziójában láthatjuk viszont, amely a Crackle jóvoltából érkezik majd.

Hirdetés

Értesülések szerint Grint Charlie Cavendist formálja majd meg, aki egy meglehetősen kaotikus, ám mégis folyton pörgő alak lesz majd. Oldalán a Fear The Walking Dead sztárja Dougray Scott és Pletykafészkekből jól ismert Ed Westwick tűnik majd fel egy vendégszerep erejéig. A munkálatok jövőhéten kezdődnek Manchesterben Nick Renton rendező vezénylésével. A tervek szerint egy 10 órás első évadot láthatunk majd. A Blöff sorozat egy újabb állomása a manapság gyakori tendenciának, mely szerint az elmúlt évek kultfilmjeit a vászonról megragadva kis képernyőre formálják. Nagy részük nem igazán képes megállni a helyét a sorozatdömpingben, de talán a Blöff valami újat mutat majd számunkra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.