Hirdetés

Különleges maratonra készülhetnek a Dexter rajongói

|

Sokak kedvenc törvényszéki szakértője, Dexter Morgan egy különleges alkalom miatt hamarosan újra a képernyőkről köszön vissza. A szériát vetítő tévéadó ugyanis roppant ötletes megoldással fogja ünnepelni a Dexter indulásának tizedik évfordulóját.

Hirdetés

A Dexter 2006 és 2013 között 96 részen keresztül szórakoztatta a nézőket és borzolta rajongóinak idegszálait. A nappal törvényszéki szakértőként, éjjel pedig sorozatgyilkosként tevékenykedő Dexter Morgan október 1-jén újra akcióba lendül az amerikai tévéképernyőkön egy különleges maraton részeként.

Hirdetés

A Showtime ugyanis úgy döntött, hogy megadja a lehetőséget a rajongóknak arra, hogy kiválasszák, melyik volt a tíz legjobb epizódja a sorozatnak. Az adásba került részekre a tévéadó honlapján lehet szavazni négy héten keresztül, a végső tízest, azaz a fanok által legjobban kedvelt részeket pedig október 1-jén különleges maraton részeként újra levetíti a tévécsatorna. Odafent az esemény alkalmából kiadott trailert csodálhatjátok meg. 

A Showtime mellesleg kiad egy új Dexter játékot is Halloweenkor Android és iOS eszközökre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.