Hirdetés

Fargo 3. évad - Megtalálták a női főszereplőt

|

Lehullt a lepel a Fargo következő évadának női főszereplőjéről.

Hirdetés

Sajnos messze van még 2017, amikor is érkezik a nagysikerű Fargo sorozat 3. etapja, és mivel még pontos premierdátumunk sincs, valamint a forgatás sem kezdődött még el, addig be kell érni az olyan "apróbb" hírekkel, mint például, hogy az évad főszereplője a zseniális Ewan McGregor lesz. A mai nap viszont az is kiderült, hogy ki lesz McGregor mellett a másik főszereplő, aki nem más, mint a Cloverfield Lane 10-ből is ismert Mary Elizabeth Winstead.

Hirdetés

Winstead egy Nikki Swango nevezetű szenvedélyes és ravasz karaktert fog eljátszani, akinek mindig mindenre van egy terve, és mindig igyekszik egy lépéssel az ellenfelei előtt járni.

A két főszereplő karakterén kívül egyenlőre nem sok mindent tudunk a 3. évadról. Ami biztos, hogy hogy míg a második évad a hetvenes évekbe kalauzolt minket, addig a harmadik felvonás csak pár évvel játszódik az első szezon eseményei után, 2010-ben. A sorozat atyja, Noah Hawley szerint az új etap egyes pontokon kapcsolódni fog az elmúlt szezonok történeteihez, és akár korább szereplők is felbukkanhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.