Hirdetés

Bemutatjuk az HBO újoncait: Az ifjú pápa

|

Az HBO a Westworld mellett számos más ígéretes, új sorozatot is elénk fog tárni az ősz folyamán, ezek közül az egyik a Jude Law főszereplésével készült Az ifjú pápa lesz. Ismerjétek meg a szériát kicsit közelebbről is velünk.

Hirdetés

Paolo Sorrentino, A nagy szépség és az Ijfúság Oscar-díjas rendezője az HBO közreműködésével készítette vadonatúj sorozatát, Az ifjú pápát (The Young Pope), amelyben az újonnan megválasztott, rendkívül fiatal és az első - fiktív - amerikai pápa, XIII. Piusz történet ismerhetjük meg. 

Hirdetés

A Jude Law által megformált Lenny Belardo egy különleges figura, aki ellentmondásos, összetett egyéniség, hiszen miközben makacsul szembeszáll a vatikáni udvaroncokkal, éppen az ellenkező viselkedést tanúsítja a rászorulókkal szemben: támogatjással és együttérzéssel viseltetik a gyengék és szegények felé. Az egyik mellékszereplő mellesleg Diane Keaton, a széria dallamait pedig az a Lele Marchitelli szerezte, aki A nagy szépséghez is komponált. 

A 10 részes sorozat október 28-án, pénteken debütál dupla résszel, magyar felirattal az HBO-n és az HBO GO-n, a szinkronos változatot a tervek szerint 2017. januárjában mutatják be. A magyar feliratos előzetest odafent találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.