Hirdetés

Oscar-jelölt rendező készíti a Jack Ryan-sorozat első epizódját

|

Az Amazon még korábban berendelte a Tom Clancy népszerű karakterére épülő szériát, melynek első részét az a rendező készíti, akit a Kódjátszmáért Oscar-díjra jelöltek.

Hirdetés

Így van, a Jack Reacher sorozat első részét Morten Tyldum (az alábbi képen) jegyzi, aki hamarosan az Utazókkal jelentkezik a mozikban. A showrunner-i feladatokat a Bates motelért is felelős Carlton Cuse látja el, az írói szerepben pedig Graham Roland-et üdvözölhetjük, míg a produkciós feladatokat a Paramount és a Skydance Media mellett az a Platinum Dunes látja majd el (amelynek társalapítója Michael Bay). 

Hirdetés

A hírek szerint a sorozat nem adaptálja Clancy egyik regényét sem, ám azok elemeit és karaktereit használja fel. Jack Ryan szerepében John Krasinski-t (A hivatal, 13 óra: Bengázi titkos katonái) láthatjuk. A feltörekvő CIA-elemző felfedez egy terroristák által használt kommunikációs módszert, s ezzel az ifjú ügynök belekeveredik a terrorizmus egy új válfajának nyitányába, amely az egész világot fenyegeti.

Ryan szerelmét, Cathy Mueller-t Abby Cornish (Álomháború, Klondike) alakítja, míg a sorozat producere és első számú rendezője Dan Sackheim, akit leginkább a Dr. House és az X-akták kapcsán ismerhetnek a tévénézők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.