Hirdetés

Jöhet a Sólyomszem sorozat?

|

Megindultak a pletykák, hogy betöltsék az ABC műsorában kialakult lyukat és Sólyomszem is esélyesnek tűnik.

Hirdetés

Jeremy Renner és a Marvel is régóta pedzegeti már, hogy Sólyomszemnek kijárna egy saját film, esetleg egy sorozat, de eddig nem igazán találtak neki helyet a szoros ütemtervben. Idén azonban az ABC elkaszálta az Agent Cartert két évad után és a Marvel's Most Wantedet sem rendelte be az Agents of S.H.I.E.L.D.-es backdoor és egy sima pilot után, ezzel pedig felszabadult egy hely. 

Hirdetés

Mindenki első gondolata inkább egy Fekete Özvegy projekt, amiről már sokkal régebb óta szó van, de neki inkább egy egészestés filmet szánnának a producerek. Sólyomszem (Jeremy Renner) viszont teljesen szabad és a legújabb pletykák szerint neki van a legtöbb esélye, hogy betöltse az ABC-nél keletkezett űrt.

A producerek készítettek egy első nyers tervet, hogy pontosan hogy is nézne ki az egész, de hogy ez mennyire nyerte el a Marvel és a csatorna fejesek tetszését arról nem tudni, viszont a Fekete Özvegy projekt kicsit jobb helyen áll jelenleg. Egy Netflixes Sólyomszem sorozat megjelenésben viszont senki ne reménykedjen nagyon, mert az ottaniak már így is eléggé elfoglaltak és több évre terveznek a The Defendersszel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.