Hirdetés

Sorozat készül a Life is Strange videojáték alapján

|

A Dontnod Entertainment nagysikerű, epizodikus felépítésű, drámai kalandjátéka, a Life is Strange a hollywoodi álomgyárosokat is megihlette, amelynek eredményeképpen a tévék képernyőjére fog költözni.

Hirdetés

A Life is Strange-et kiadó Square Enix és a Legendary Digital Studios örömmel jelentették be, hogy az együttműködésüknek köszönhetően sorozat készül előbbi játékából, amelynek készítésében a dj2 Entertainment produkciós cég is részt vesz. 

Hirdetés

Az öt fejezetből álló kalandjáték főszereplője egy fiatal és belevaló lány, Max Caulfield, aki fotósnak tanul Arcadia Bay-ben és a tinédzserlét nehézségei mellett egy igencsak különleges rejtéllyel is szembe kell néznie. Max ugyanis képes manipulálni az időt, ezzel pedig megváltoztathatja egyes döntéseit és ezzel az események folyását. Az idővel való babrálás természetesen nem marad következmények nélkül, ezt Max a saját bőrén tapasztalja meg a játékos irányításában. Ezt a koncepciót szeretnék a tévék képernyőjére költöztetni. Íme egy kis ízelítő belőle, amihez nagyon sokat hozzátesznek az aláfestő zenék:

A Life is Strange kiadásáért felelős Square Enix európai marketing osztályának alelnöke, Jon Brooke nyilatkozott az adaptációról és a következőket mondta (a GameStar fordításában): 

"Büszkék és izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a Legendary csapatával az Arcania öböl és a Blackwell Akadémia egy új változatának megteremtésén, a gazdag, életszerű karakterek és az emlékezetes események segítségével."

Egyelőre még nem tudni, hogy a TV sorozat az első évad eseményeit dolgozza fel avagy egy teljesen új sztorit kapunk, de mindegy is, a fő az, hogy készül. A legelső Life is Strange epizódot egyébként már ingyen letölthetitek és ha még nem ismernétek, olvassátok el róla a GameStar tesztjét. Maradandó élmény lesz! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.