Hirdetés

Elkezdődött a Marvel's The Punisher forgatása, íme az első fotók

|

Akik kedvelték a Jon Bernthal által alakított Megtorlót, azok most boldogok lesznek, ugyanis elkezdődtek a karakter önálló sorozatának munkálatai. Mutatjuk is, hogyan zajlik.

Hirdetés

A Marvel's Daredevil 2. évadának hatalmas sikerét követően berendelt egy mellékszálat, amit a rajongók nagyon szerettek volna: ez a Jon Bernthal-féle, sokat dicsért Megtorló saját sorozata, amely nemrég egy vadonatúj szereplővel bővült Ben Barnes képében. 

Hirdetés

A lenti fotók tanúbizonysága szerint megkezdődött a Marvel's The Punisher forgatása New Yorkban, ahol sikerült lencsevégre kapni a főszereplőt, vagyis magát Bernthalt, valamint az ő szakállát is. Egyelőre még csak róla sikerült összeszedni egy rövid galériát, de amint érkeznek további felvételek a munkálatokról, azonnal mutatjuk nektek. Íme Megtorló: 

Egyelőre nem tudni, hogy a Marvel's The Punisher mikor lesz látható a Netflixen. A széria showrunnere és az egyik producere a Hannibal sorozatért is felelős Steve Lightfoot, aki az első két epizód forgatókönyvét is megírta. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket és bejelentéseket Frank Castle önálló ámokfutásával kapcsolatban. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.